Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 6700

MORSKA BRYZA GDZIE JESTEŚ, CHODZI O TEL. NOKIA 6700

Polecane posty

Gość 6700

Jakiś smark mi spaprał temat a mam poważne pytanie odnosnie Nokii classic 6700, przedtem mi już odpowiedziałaś

Gość 6700
Przez tego smarka, mojego własnego podszywa, którym sam jestem tylko przed innymi udaję, że to nie ja, zakładam nowe topiki śmiacąc na kafe. Gdyż albowiem jestem takim tumanem do kwadratu, że nie umiem poszukać opinii o tym telefonie na internecie 🖐️

Gość 6700
siedze na kiblu ze spuszczonymi gaciami i czekam na opinie

Gość opinia właśnie przyszła
więc już nie musisz czekać.

Gość 6700
Mam pytanko, otóż przełożyłam kartę z poprzedniego tel. (też nokia)do 6700 i nie ma grafiki tzn . tam było wszystko : od zdjęć, nagrań i nawet smsów nie ma wszystko jest na zero, wiadomo, że zdjęcia i nagrania na karcie pamieci, ale dlaczego z karty nic nie wyświetla tylko wszystko na zero ? a miałam tam zapisane ważne wiadoomości. A drugie jak podłączam do komp. to nie mam teraz takiej opcji " przenieś zdjęcia" tylko mogę sobie jedynie obejrzeć a nie zapisać. Sorki, ze Ci zawracam głowe ;)

6700 mnie przychodzi tlyko do lgowy przekopiowanie danych z karty pamieci to telefonu a co do zdjec ja zainstalowalam na komputerze nokia pc suite

i takie pytanie czy jestes pewna ze dane sa na karcie pamieci bo moze one np sa w poprzendim telefonie i dopieor trzeba przekopiowac na karte

Gość NIE WIEM CO SIĘ DZIEJE
nie mogę wysłać z tego poprzedniego nicka😡 takich smarków nie zablokują, ale ja miałam kłopoty z założeniem drugiego tematu , teraz 10 razy piszę i żądają znów hasła - przecież się nie logowałam ! zapomniałam...mam tylko spis telefonów. Dzięki MB ;)

NIE WIEM CO SIĘ DZIEJE prosze nie wiem czy pomoglam napisalam to co przyszlo mi do glowy zarejestruj sobie nika i bedzie po problemie