Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawskiiiiiiii

DZIEWCZYNY, CO MYŚLICIE O TAKIEJ sylwetce ?

Polecane posty

Gość erwewf
To Ty Wojtek? :P

Gość Czy gdzieś?
Za bardzoś wymuskany i mało męski. Poza tym przy Tobie czułabym, że muszę być zawsze na tip-top. Nie mogłam się Ci pokazać np. będąc chorą.

Gość Czy gdzieś?
*mogłabym

Gość mam tattoo
nie podoba mi się :o

czyli zle jak wyglada autor i tymabrdziej zle jak ja wygladam hmmm To co wy chcecie KObiety ??? kwadratowych jaj?

Po 1 - czy to Ty? Bo chyba codziennie nie chodźi się bez koszulki z jakąś panią przy boku i pozuje do zdjęć?:P Po 2 - jesli miałeś "lekkie" włoski to może i ok jednak komicznie wyglądają faceci, którzy mają ich sporo (i nie mówie o fazie king kong;)) i nagle zaczynają je golić ;) To widać jak cholera i jest straszne ;) Lekki "zarościk" jest fajny :D Jeśli faktycznie to Ty to wyglądasz ok;) Gusta są róźne. Obiektywnie: nie można Tobie nic zarzucić.

Gość Czy gdzieś?
Ja wolę takiego jak autor :p

Gość onaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sylwetka jak sylwetka, jak u faceta, a jakiego masz ptaszka? bo to chyba nwet wazniejsze ?:P

Gość sodijf
Przemek!!!!!

Gość sodijf
goska to zapierdalaj na siłke 3 razy w tyg i dźwigaj cięzary(to tak apropo tego tekstu czemu mlodzi faceci o siebie nie dbaja)... zakladam że Ty chodzisz na fitnessy i innego rodzaju bzdury masz ładnie umiesnione nogi i jedrne pośladki oraz piersi na tyle żeby móc sobie chodzic bez stanika prawda?

WSTYDZIUCH jak dla mnie masz idealne ciało. Autorze jeśli nie wstydzisz się swojego zarostu, to go zostaw. Ale zbędne kg z brzuszka zrzuć.

Gość ciekawskiiiiiiii
onaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa WIEEEEEKLIEGO:) ON mi wszystkie nie doskonałości rekompensuje;d

Gość agagalaga
mi si wydaje ok, normalny facet. Pewnie, możnaby coś zrobić tam i ówdzie, ale jakoś nie widzę sensu, żeby tylko gorzej nie bylo. Ostatnie często na plaży bywam i, niestety, to jednak kobiety są bardziej zaniedbane- cellulit i duże brzuch. Mówię o kobietavch w wieku mniej więcej 25-30 lat. Wstydziuch- podobają mi się twoje ręce, niestety, nic więcej. Tzn. jesteś zadbany ale może za bardzo i to jest trochę aseksulane:)

dyngusa mam dlugiego i grubego:) O dziwo dobrze jestem wyposazony bo jest stereotyp ze facet wysoki ja mam 187 maja mniejsze niz nizsi:) W tym przypadku napewno tak nie jest :) Coz ze cialo fajne jak nadal sam :/ Kobiety boja sie takich facetow na dluzsza meta . Wola brzydszych bo w tedy mysla ze maja dominacje nad facetem ..

Gość Camillla
Nie pruboj golic wlosow bo wlasnie to wlosy sa oznaka MESKOSCI. Dlatego my kobiety i wy mezczyzni sie róznimy :) A pozatym masz super te klaki na klacie bo sa bardzo seksowne i wygladasz bardzo mesko, na plecach pewnie tez :) A co do brzucha to móglbys troche zrzucic ale nie za duzo :) pozdro.

Gość Opowiastka/hygienista
Wstydziuch jesteś śliczny :D

Gość dżejms bond
spasiony jesteś facet