Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NietuzinkowaO

Co napisac w smsie urodzinowym do bylego przyajciela?

Polecane posty

z ktorym sie roztalam 2 tyg temu w chyba mily sposob...:O zupelnie nie wiem czy wyslac,, radzilam sie wczoraj was.. Dostalam dwie wiadm bym odpuscila, 1 bym wyslala. Ale jak moge mu nie napisac? To jest wrecz nie mozliwe..:(

Gość hurkamatanga
matko, czy tutaj ludzie nie potrafią podejmować najprostszych decyzji bez pomocy wyroczni z Kafe ???

Gość Hollandse meisje
dlaczego się rozstaliście?

bo tak, chyba nie moglismy zbyt dlugo wytrzymac ze soba..:O Od tak, powiedzial, ze to naprawde koniec, mowil od miesiaca- a ja udawalam ze nie slysze, wkoncu raz na zawsze sie skonczylo.. a teraz nie wiem czy wyslac czy nie. Ma je dzis.:( Specjalnie czekalam do wieczora.

Gość Hollandse meisje
w takim razie odradzam, niech mu będzie smutno za karę

Szukasz z nim kontaktu, to zrozumiałe. Ja jednak proponuję Ci nie pisać, będzie chciał - sam się odezwie.

Dobra, chcesz, zebyśmy napisali, żebyś wysłała :P W takim razie wyślij skoro tak bardzo Ci zależy 🖐️ Napsiz sot lat, bez żadnego rozczulania. Zresztą i tak zrobić to, co uważasz za słuszne :P

Jeśli nie napisze to znaczy, że nie jest zainteresowany. Nie zawracaj sobie nim głowy. Jeśli Ty wyślesz mu życzenia, a on nie odpisze, i już nigdy się nie odezwie? :) Są różne możliwości, ale tak jak napisałam, zrób co uważasz za słuszne.

Gość też bym był zmęczony
napisz że masz ochotę poprzytulać się.

Skoro piszesz, że rozstaliście się w dobrej atmosferze, to możesz wysłać jakiegoś niezobowiozującego smsa.

a nie jest za pozno? Teraz mi sie przypomnialo. tzn o 19 ale myslslam czy napisac i co.. I teraz was pytam o rade..Troche czasu jednak mi zlecialo..:O

To nie bylo przelotne, ani byle jakie..te nasze stosunki, Bylo bardziej internetowo niz realni. W tym roku spotkalsmy sie ze 2, 3 razy.. Ale on jest naprawde cudownym czlowiekiem - jakich malo. wyjatkowy:(

Gość wwrrr
Jesli on jest tak wyjatkowy jak Ty - nietuzinkowa, to nie warto sobie nim glowy zawracac.