Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pathrycja

cały cellulit wyłazi na wierzch??

Polecane posty

Gość pathrycja

od 2 tygodni cwicze codziennie 80 minut na siłowni, pije 3 l wody dziennie i z powodu tego gorąca jem same owoce i warzywa. mialam wczesniej cellulit 1 stopnia, ale od czasu zmiany diety zauwazylam ze jest go nagle wiecej i doslownie wyłazi :/ a przecież nie jem zadnych slodyczy i fast foodow :( czy to normalna reakcja??

Gość meesz
wydaje mi się, że jest to efekt zbyt intensywnych ćwiczeń, miałam to samo kiedy zaczęłam codziennie biegać, po około miesiącu zauważyłam, że cellulit zamiast znikać zaczął wychodzić na wierzch i stał sie jeszcze bardziej widoczny. Proponuję trenować 3 razy w tygodniu po 90 minut. Jakie ćwiczenia wykonujesz na siłowni i z jakimi obciążeniami? Zmniejsz obciążenia ale zwiększ ilość powtórzeń. Prawdą jednak jest, że nie można zmiejszyć za bardzo bo pośladki i uda potrzebują dość dużego obciążenia, bo używamy ich codziennie. Napisz może jaki trening codziennie robisz?

Gość pathrycja
więc na siłowni aeroby - 40 minut bieżnia, lecz nie bieg szybki chód na 7,5 później 30 minut orbitrek - właśnie małe obciążenia zawsze daje, 20 min twister i codziennie w domu 30 min hula hop. chce żeby przez te ćwiczenia cellulit się zmniejszył a nie jeszcze powiększyl _,_ a codziennie chodze bo mam karnet miesięczny a chce zrzucić jeszcze 3 kg