Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klopsikajj

Tatuaż w widocznym miejscu

Polecane posty

Gość klopsikajj

Czesc, pare lat temu zrobilem sobie tatuaż w bardzo widocznym miejscu, nie chce opisywac gdzie i jaki, chociaz i tak nikt mnie nie rozpozna, ale tak czuje się pewniej. Bardzo szybko przestal mi sie podobac i w miare upływu czasu zaczął mi przeszkadzać. Obecnie przeszkadza mi do tego stopnia ze zaczynam mieć problemy z kontaktami społecznymi, nie wiem jak sobie z tym poradzic, próbowalem metody lasera 2 razy jednak efekty sa znikome a jest to droga zabawa. Prace mam ale gdy sie zatrudnialem ukrylem go, bo byla zima ale i tak na 99% wiem ze polece z tej pracy wlasnie za to, tymbardziej ze teraz to w lato widac i szef ostro sie zdziwil gdy mnie zobaczyl. Jakie macie dla mnie propozycje co moge zrobic jak zmienic swoje nastawienie, jestem kompletnie rozbity i trace sens swojego zycia ktore jest dla mnie coraz bardziej straszne z tego powodu. I prosze nie piszcie mi ze trzeba bylo 100 razy pomyslec bla bla bla...gdy czlowiek jest za mlodu rozpieszczony i ma wszystko gdzies robi bledy, ja taki zrobilem. Prosze o propozycje i ogólnie napiszcie cos.

Gość mlodziutki
trzeba bylo 100 razy pomyslec :P