Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adrian86

wywoływanie duchów w zk w tarnowie

Polecane posty

Gość adrian86

słyszał ktoś może o tzw celach śmierci w tarnoskim zk przy ulicy konarskiego??? kumpel ktory tam siedzial opowiadal mi ze 3 gosci wywoływalo ducha hitlera , jeden nie chcial bo byla ich czworka. i tych 3 chlopakow COŚ nabiło na wystajace elementy dekoracyjne lozka za gardla. to bylo sprawdzone i jeden mezczyzna nie mialby tyle sily aby ich wytransportowac tak wysoko, poza tym nie mieli oni zadnych innych obrazen. a ten 4 koles zyl ale zwariowal, stracil mowe i do dzis siedzi w psychiatryku... cela jest zamurowana... jestem ciekawy jakie macie zdanie na ten temat i czy wierzycie w duchy???????

Gość czarnasaskia
a skad to slyszales? to jakas nowa sprawa czy sprzed 20 lat? nie wiem ciezo uwierzyc bo w sumie gdyby to byla prawda to media by o tym bebnily

Jakieś źródło? Tak na słowo nie uwierzę, ale słyszałam coś podobnego już.

Gość barbalerella
ja o tym slyszałam od policjanta, to była straszna sprawa, mieszkam niedaleko.Tam się zdarzyło coś bardzo złego.

Gość adrian86
opowiadal mi to kumpel ktory siedzial w tym zk a on wie to od sluzby wieziennej ktora przestrzegala przed wywolywaniem duchow..

służba więzienna też w tym może brała udział-na pewno ktoś za odpowiednią opłatą kazał im to zrobić. Może byli niewygodni dla kogoś, może ktoś "ważny" miał coś na sumieniu i bał się, że jak wyjdą na wolność to może mieć przez nich kłopoty. A potem wymyślili bajeczkę o facetach wywołujących duchy gdyż margines społeczny może w takie coś uwierzyć

powiem tak słyszałam na ten temat duzo wersji i moim zdaniem cos sie stało napewno bo duzo osob mowiło na ten temat było to dosc głosne (o zamurowanej celi)

Gość paranormalny
mam pytanko czy to jest blisko Szkoły Podstawowej nr 2 im. Stanisława Konarskiego?

Gość weqrtyu
eqwrwteyruerwt

Gość weqrtyu
eeqweqwe

Gość Eiciueindf
Ciekawe to, może jakiś link żeby się czegoś więcej dowiedzieć?

Gość ikki
ej a znacie moze jeszcze jakies zbrodnie morderstwa ze szczegolnym okrucienstwem na obszrze ostatnich 10 lat ..???

Gość hghghjuyujyh
to są bajki opowiadane przez lud a wy to łykacie jak tania DZ I W KA sperme

Gość tylko drogie
tania dzifka spermy nie lyka

Gość ja wywołam hitlera
porozmawiałam z nim i nie zyje , ma sie dobrze to normalny gość z poczuciem humoru ,bzdury opowiadasz od spotkania z hitlerem jeszcze nikt nie skończył w psychiatryku dziecino