Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wystarczy ze ja

to moze byc ciąża..? prosze o normalne wypowiedzi.. :(

Polecane posty

Gość wystarczy ze ja

No więc w skrócie od poczatku.. jestem ze swoim chlopakiem od dwoch lat, niedawno postanowilismy sie do siebie zblizyc.. jednak to nie do konca bylo tak, dotykalismy sie miejscami intymnymi ale od zewnątrz jakby.. do konca doszedł duzo pozniej i nie w czasie zblizenia. Pisze bo sie stresuje bo mi sie spoznia 5dni okres.. co prawda wczesniej tez mi sie spoznial róznie ale nie zawsze. Dodam tylko ze mam niecale 17 lat i nie planuje jeszcze zakladac rodziny :( czekam na odpowiedzi..

Gość bo mie zczysci tu ze smiechu
jesli merdal ci tym penisem, nie w pochwie, ale po niej i mial akurat przedwczesny wytrysk to wszystko mozliwe:D Ale po pierwsze: musialby miec ten wytrysk, a nie zawsze faceci taki maja! A po drugie: musialby ci tym penisem pojezdzic bardzo blosko wejscia do pochwy, zeby te plemniki do srodka przeniknely! Jak dla mnie ciaza niemozliwa:D

noi jeszcze bys musiala w owulacje trafic dziecko;)

Gość nanananna
idz do ginekologa niech ci tabletki anty przepisze i po strachu bedzie bedziecie sie mogli merdac dowoli

Gość wystarczy ze ja
mogla byc taka sytuacja ze wylecialo troche tej spermy wczesniej a dopiero potem reszta..? Moze mogl nie czuc w koncu ja tez nie mam idealnie suchej pipki.. nie wiem sama.. ale dziekuje za pomoc : )

Gość Yvonnna
Mnie sie spoznil okres kilka dni, ale jestem pewna, ze to przez upaly. Nie planuje dziecka, ale jakby cos sie wydarzylo to tez ok :) Tak, ze ja sie raczej nigdy nie stresuje spozniajaca sie miesiaczka. Ale pamietam jak to bylo, gdy mialam te 17 - 18 lat. Nie przejmuj sie, napewno nie jestes w ciazy. W tym wieku przez strach sie tak wyolbrzymia. A najlepeij zglos sie do gina po tabletki i sprawa zalatwiona. Jesli bedziesz dalej miala watpliwosci to mozesz dodatkowo zabezpieczac sie prezerwatywa. I wtedy to juz chyba cud musialby sie zdarzyc, zebys zaszla w ciaze.

tak, mogla byc taka sytuacja, to sie nazywa przedwczesny wytrysk i facet nawet tego moze nie czuc;) Z penisa moze wyplynac troche wydziueliny zawierajacej plemniki;) No ale mialas te dni plodne czy jak? Bo chyba wiesz dziecko, ze w ciaze mozna zajsc 1 dzien w miesiacu tylko;) W dzien owulacji:D

Gość wystarczy ze ja
no to ladnego bym musiala miec pecha.. nie obliczałam dni płodnych.. mam tylko nadzieje ze dostane niedlugo ten okres i ze spoznia mi sie przez pogode czy tam stres.. nigdy wiecej takich numerow.. przynajmniej mam nauczke..