Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aqwrty

co myslicie o tym wozku??

Polecane posty

Gość marycha30010
fajny

Gość ala ma kotaa
zależy ile i gdzie będziesz nim jeździć. Jak dla mnie sprawia wrażenie takiego mało solidnego(ale może się mylę) Wygląda na taki typowo miejski u mnie by mógł nie przejść.

Gość aqwrty
no chodzi mi o spacerki po miescie :) no i o schody jak znosze malego po ze schodow to w drugiej rece mam wozek a moj kolos normalnie ciagnie mnie w dól dlatego potrzebuje lekkiego.

Gość prrrrrrrrrrrrrr
kolka nie nadaja sie na nierownosci:/ on jest dobry na rowna droge po chodnikach wybojach wymieka najlepszy na duzych pompowanych kolach...w takim jedzcko czuje kazda nierownosc:/

Gość Moniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
koszmarny wózek

jeżeli Twojemu małemu zdarza się jeszcze spać w wózku to lepiej poszukaj takiego co rozkłada się prawie na płasko, bo w tym to będzie w pozycji półsiedzącej i za bardzo sobie nie pośpi

Gość aqwrty
mały spał w wózku ale do 6 miesiaca pozniej wszystko bylo zbyt interesujące, boję się wlasnie tych kólek, czytalam opinie ludzi ktorzy juz zakupili ten wozek i sobie chwalą wiec niewiem no i duzo ludzi kupuje.

na pewno będziesz miała problem zimą jak nie będzie odśnieżone, kółka się zablokują i będziesz musiała się sporo namęczyć aby go pchać. Dokładnie na temat tego wózka się nie wypowiem, bo mam inny, ale też z małymi kółkami i zimą był problem iść w błocie pośniegowym, albo na wertepach i koleinach ze śniegu ;)

Gość aqwrty
a jaki masz? no na zime moge korzystac z tego co mam czyli tako jumper albo z sanek :)

akurat mam maclarena xlr. Teraz służy już drugiemu maluchowi, a za niespełna rok będzie służyć 3 ;)

Gość aqwrty
nie co raz sie zyje zamawiam :) dla mnie jednak waga jest najwazniejsza tymbardziej ze jestem w ciazy.

Gość aqwrty
no fajny tez wozek tylko cena 10 razy wieksza :P :)

Gość medrzectyh
To fakt zimą z takimi kólkami to jest przerąbane No i prawdą jest że dziecko bedzie czuło podczas jazdy wszystkie nierówności Sory ale moim zdaniem tylko w PL takie wózki sprzedaja

oj co do wagi to się zgadzam ;) im lżejszy tym lepszy ;) ale też nie zawsze bo bywają chybotliwe ;)

medrzectych jak popatrzysz na ebay czy inne zagraniczne portale aukcyjne to znajdziesz sporo spacerówek typu parasolka także nie tylko w pl występują. Przecież takie firmy jak graco, maclaren, inglesina, peg pegero to są zagraniczne i mają w swojej ofercie parasolki, także nie ma co generalizować

Gość aqwrty
tylko w polsce? nie dawno bylam w lodnynie u siostry i co nie dosć ze wybór jest smieszny a wozki wygladaja jak kosmiczne, a najczęstsza spacerówka to mamas$papas bardzo podobna do tego arti a i u nas mozna ja kupic za 99zł a tez wyglada na lichą.

Gość hmmm co do mamas&papas
to Pliko Pramette wcale nie wyglada na licha, jest swietna w uzytkowaniu i w dodatku obsluzy 2 dzieci jednoczesnie bo jedno moze jechac w wersji lezacej a duze stoi za wozkiem - jedyny wozek do ktorego nie trzeba kupowac ekstra deskorolki dla wiekszego dziecka. Ja niegdy sie na tej firmie nie zawiodlam, ani na ubrankach ani na innych akcesoriach, mamy krzeselko do karmienia Prima Pappa, z tym ze w Polsce ono kosztuje prawie 600 zl :o