Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zupełnie bez ksywy

MĘŻCZYZNO CHRZEŚCIJANINIE WEJDŹ

Polecane posty

Gość zupełnie bez ksywy

Mam pytani, czy jest tu mężczyzna w wieku ok. 26-38 lat, chrześcijanin, samotny z lubelskiego? nie chodzi mi o związek;/ tylko nie jakiś skrajny dewota ale taki prawdziwy facet z zasadami, który nie wstydzi się przyznać, że szuka tej jedynej? chodzi o takiego prawdziwego, dobrego faceta! zgłaszajcie się:)

Gość Prosimy o foto
:):):):)

Gość Samotny detektyw Mc'Q
Mam pytanie. A czy jak ktoś należał do Zchn to też może być?:)

Gość mgr Halina Lejzi-Arbajt
Wszystkie kobiety są już przelatane! Mądry mężczyzna w XXI wieku poświęci się hobby swojemu, pasjom, pracy, a nie kobietom, bo po prostu nie warto! Seks można mieć z prostytutką, dzieci jest za drogo wychować.

Gość zupełnie bez ksywy
źle mnie zrozumieliście, nie szukam faceta chcę tylko poznać porządnego mężczyznę , wierzącego, z zasadami nie napisze tu po co, to wyjaśnię już prywatnie, jeśli się taki w ogóle znajdzie. I musi być facetem, który nie wykorzysta okazji, z szacunku do kobiety, znajdując się z nią w sytuacji, kiedy teoretycznie mógłby sytuacje wykorzystać.

Gość One & Only
No no. Spore wymagania. Poważnie:) Taki facet,o którym piszesz to rzadkość. Ja mam na myśli takiego z prawdziwego zdarzenia a nie jakiegoś takie epatującego jakimiś pseudozasadami albo jak to ujęłaś nadmiernie bigoteryjnego. Żeby był spokojny. Miał swój styl. Nie rzucał się na lewo i na prawo. Itd przyznam-rzadkość.:):) Ale powodzenia życzę

Gość Jjjfed
Chmmm. Czyli co? Pragniesz przed nim tańczyć niczym Salome a On ma być tym nieugiętym? To ma jakiś happening?

absolutnie nie! nie będę tutaj się rozpisywała. Proszę, jeśli ktoś się za takowego Pana uważa, niech się zgłosi. Wygląd nie gra roli. Wyjaśnię już prywatnie o co chodzi. Nie bójcie się, nic z tych rzeczy, o których piszecie.