Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nila888

Brak Miesiaczki

Polecane posty

Gość nila888

Witam. Jestem w dość dziwnej sytuacji. Dziś jest 36 dzień cyklu i ciągle nie mam miesiaćki, lecz pobolewa mnie krzysz i mam dość duży apetyt. Moj cykl na ogół jest dłuższy bo wynosi 32 dni w zeszłym miesiącu wynosił nawet 34 dni. Ok 20 dnia cyklu byłam w ginekologa nie stwierdził ciąży. Przez ok mniej wiecej 5 dni nie współżyłam, pozniej raczej sporadycznie(stosunek przerywany). Brałam globułki clotrimazolum przez 12 dni oraz biore tabletki mycosyst, wszystko na grzybice pochwy. Moje pytanie do was czym moze byc spowodowany brak miesiaczki??? Dziekuje wszystkim za pomoc!

moze być spowodowany ciążą, upałami czy jakimiś innymi zmianami w organizmie. W 20 dniu cyklu nie da się wykryć ciązy więc radze teraz zrobic test ciążowy

ile jeszcze tych topików typu ;spóznia mi sie okres , pomocy ! nie mam okresu , czy to ciąza !!!!!!!!!!!!!!!! opanujcie się dziewczyny

Gość nila888
a czy miała bym juz jakies pierwsze objawy ciazy???? czy moze byc to spowodowane lakiami jakiebrałam???

Gość katarzyna111
moim zdaniem tak, mi Mycosyst też opóźnił okres...

Gość junn
w 20 dniu cyklu nawet ginekolog nie zobaczyłby ciąży gdybyś faktycznie w niej była. Dlatego test trzeba zrobić.