Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przemyslaw105

Głodówka

Polecane posty

Gość Przemyslaw105

Możecie napisać mi o głodówce?Nie chodzi mi o plusy i minusy, tylko jak zacząć , jak zakończyć?Czy 10 dni wystarcza?Ile mogę schudnąć samą głodówką bez ćwiczeń , gdy ważę 66 kg i mam wzrost 156 cm?Jeśli po zkączonej głodówce będę robił 30 brzuszków dziennie nie będzie jo-jo?

wpisz w wyszukiwarkę i czytaj te medyczne portale, fora opuszczaj i nie słuchaj durnych porad, bo jeszcze sobie zaszkodzisz! nie polecam co stracisz, wszystko wróci bo to tylko wody się pozbywasz

Gość Przemyslaw105
Jeśli nie głodówka , to co?Znajdziesz mi jakiś inny sposób szybkiego zrzucenia 10-15 kilo?Do końca wakacji chciał bym lepiej wyglądać , mniej ważyć...Nie mam za dużo kasy, i wątpię szczerze w to , że jak pojeżdżę kilka km na rowerku to szybko będzie widoczny efekt.

możesz spróbować 2 dni zrób na sokach naturalnych 3-4 na wodzie znów soki 1 dzień/1 kg a potem jakaś dieta mniej żreć sama głodówka nie jest zdrowa, bo organizm zaczyna niszczyć własne komórki albo 200 kcal to masz np. 1 jogurt naturalny lub kefir - wtedy org. pracuje, bo dostaje pożywienie, a tez się traci na wadze

Gość Przemyslaw105
Soki naturalne?To takie , co się samemu wyciska , czy jak?Jaka dieta, nie znam się na tym...Na sokach będę tyle tracił co na wodzie?Ile to można stosować?Jakie robić odstępy , między jednym tygodniem , a drugim ?

powinny być wyciskane w domu.. ewentualnie ze sklepu jednodniowe, ale te są drogie szukaj w wyszukiwarce

Gość chudnięcie to nie taka prosta
sprawa. Przede wszystkim potrzebna jest zdrowa dieta, regularne posiłki, dużo wody i ruch. Np godzina biegania, rower itp. Racjonalnie chudnie się około 3 kg miesięcznie, więc zapomnij o szybkich efektach jesli nie chcesz efektu jo-jo i wyniszczenia organizmu