Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to moze byc RZS

czy to moze byc RZS

Polecane posty

Gość czy to moze byc RZS

czy to moga byc objawy tej wstretnej choroby? mam takie objawy i srasznie sie boje bo nie wiem co mnie czeka.rano mam zesztywniale donie obolale jakbym miala przykrotkie sciegna. po rozruszaniu czyli ok. 15 minut intensywnego ruszania nie czuje juz takiego napiecia ale nadal odczuwam dyskomfort w dloniach napiecie i lkujacy bol przy poruszaniu palcem serdecznym i malym. bol jest w srodreczu i u podstawy tych 2 palcow.czsami piecze skora. dotyczy to obydwu dloni. dodam ze wczesniej mialam obolale nadgarstki teraz juz przeszlo mniej wiecej ale te rece...nie sa gorace ani jakos spuchniete choc teraz trudno to ocenic bo zawsze w takie upaly mam leciutko nabrzmiale rece zwlaszcza z rana

może od upału może rzs idź do lekarza jeśli od dawna to masz

Gość czy to moze byc RZS
mam mniej wiecej od tygodnia. chyba od zeszlej srody. juro ide do lekarza. mam strasznego pietra bo wiem ze skieruje mnie na dalsze badania. bo co on moze stwierdzic patrzac na rece koro nic na nich nie widac a bola

Gość lkkmlkl
byc moze jest to brak jakiejs witaminy, moze magnez?

Gość czy to moze byc RZS
gdyby to bylo dretwienie jakies mrowienie to moze tak ale to jest bol przy poruszaniu palcem czyli sciegno albo staw

Gość czy to moze byc RZS
bylam dzis u lekarza ogolnego dostalam skierowanie na morfologie ob czynnik reumatoidalny i mocz. powiedzcie czy przy RZS ulegaja deformacji nawet te stawy ktore nie bola? mnie boli tylko jakis staw/scieno sama nie wiem w srodreczu. jest to staw zwiazany z 4 palcem u lewej i prawej dloni.boli mne jak ruszam tymi palcami. reszta jest na razie niby ok