Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chlebek

macie przepisy jak sie piecze chlebek domowymi sposobami

Polecane posty

Gość chlebek

Gość chlebek
bo mam ochote na kanapeczki z chlebek z maselkiem,zielona salata,kawaleczek jajka,kawaleczek sera zottego,kawaleczek szynki konserwowej,kawaleczek ogorka,pare krazkow rzodkiewki,kawaleczek pomidorka i wszystko posypane posiekanym szczypiorkiem i po tym sie wogole nie tyje ;)

Gość piiiszczałka
tak sobie to tłumacz nie mieszcząca się w kadrze wieprzomieszaczu bigosu.

Gość Marcinekkk12
ja tam wole cieple buleczki :classic_cool:

Gość chlebek
postanowiłam dołaczyc do moich kanapeczek sol ipieprz

Gość pes.pess

Polecam strone Kotlet.tv .sa bardzo proste przepisy na chlebki .Czesto tam jestem super przepisy i b.smaczne

Gość chlebek
och nie sluchajcie co sie stalo bylam przed chwila w biedronce skonczyl sie chlebek i nie bede mogla zjesc kanapeczek z chlebka z maselkiem,zielona salata,kawaleczek jajka,kawaleczek sera zottego,kawaleczek szynki konserwowej,kawaleczek ogorka,pare krazkow rzodkiewki,kawaleczek pomidorka i wszystko posypane posiekanym szczypiorkiem i musialam kupic bulki co ja teraz biedna zrobie :(

Gość wczorajsza
od nowa zaczynasz z tym chlebkiem i kanapkami? widać ze nie dojadasz i satysfakcjonujesz sie tym co bys zjadla i z czym ŻENADA :o

Gość chlebek
bede miała troche zakrecone te kanapeczki z z maselkiem,zielona salata,kawaleczek jajka,kawaleczek sera zottego,kawaleczek szynki konserwowej,kawaleczek ogorka,pare krazkow rzodkiewki,kawaleczek pomidorka i wszystko posypane posiekanym szczypiorkiem, bo kupilam tez pare rogalikow ;)

Gość chlebek
a ty sie turlaj pasztecie jak mam ochote jesc kanapeczki z chlebka z maselkiem,zielona salata,kawaleczek jajka,kawaleczek sera zottego,kawaleczek szynki konserwowej,kawaleczek ogorka,pare krazkow rzodkiewki,kawaleczek pomidorka i wszystko posypane posiekanym szczypiorkiem to se bede jadla nie twoja sprawa

Gość wczorajsza
następna owca z wariatkowa

Gość chlebek
No niestety ale to prawda,a takie kanapki mozna jesc do woli,i takie wlasnie rozne kompozycje powinny jesc osoby ktore chca jesc zdrowo,smacznie i odchudzajace sie,tylko nie wzystko naraz tak jak my,ale rozlosyc to na caly dzien i nie trzeba zadnych diet,oprocz chleba,zamiast zwyklego to razowy,i jest git,a nie glodowki dupowki a i tak nic z tego,zdrowa zywnosc i jeszcze raz zdrowa,u mnie nie ma nikt zadnej nadwagi,cala nasza trojka jest szczupla.

Gość chlebek
Przepis na kanapki, nie jest zbyt trudny prawdę mówiąc bardzo prosty. Tak więc sama z własnego doświadczenia wiem, że nie zawsze możemy coś wymyślić tak na szybko i żeby smakowało, mimo że mamy pełną lodówkę lub warzywa na działce

Gość chlebek
ta nasza trójka to ja i moje dwa psy, które regularnie pasę urozmaiconą dietą z ogóreczków, pasztecików, kiełbasek, salcesoników i baleronku z musztardką po to aby miały krzepę i twarde szminy, które uwielbiam lizać, cmokać, memłać, wsadzać sobie w kapę, dupę, między cycki i gdzie tylko zdołam wymyśleć. I od tego się tak super chudnie :classic_cool:

Gość chlebek
Składniki: chlebek, masełko *kawałek serka bialego * śmietanka * troszke soli * pieprzyk * kawałek serka żółtego * kawalek ogóreczka * kawalek pomidorka Chlebek smarujemy masłem na to dajemy masę z sera białego i śmietany. Oczywiście doprawić do smaku . Dla uzyskania kolorowej kanapki ozdabiamy ogórkiem i pomidorem i na koniec wszystko posypujemy serem żółtym startym na małym tarku. I można się zajadać. Smacznie i szybko :) i wogole sie nie tyje teraz na podwieczorek zajadamy sie takimi kanapeczkami ale nie mamy chlebka tylko buleczki i rogaliki ;)

Gość chlebek
Nasmarowałam sobie cipsko pasztetówką i Reks już to zlizuje... Drugi mój kawaler już patrzy sprośnie... :classic_cool: