Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TATIANA OOO

TAK GO KOCHAM , A ON NIE ZWRACA NA MNIE UWAGI:(

Polecane posty

Gość TATIANA OOO

nib jak rozmawiamy, jest przemiły, usmiecha się itd... Ale nie wyszła od niego żadna propozycja typu"moze bysmy gdzies wyszli".... dodam,że ja mam 20 lat, a on 27:(

Gość TATIANA OOO
UP UP

Gość goldleaf
i co z tego

Gość rararararaaaaaaaaaaaaa
MAm podobny problem, tylko ze ja mam 17 a on 27, wiem ze to glupie i nie powinnam. nawet nie wiem czy to zaurocznie czy milosc, ale to cos bardzo boli, nie ma nocy zebym nie plakala i dnia zebym o nim nie myslala. a on nawet mnie nie zauwaza.... tylko niech mi tu ktos nie pisze ze jestem glupia bo sie zkochlaam w starszym i mysle ze to niewiadomo jaka milosc, a prawda jest taga ze milosci nie da sie zaplanowac....

Gość gość
Moj narzeczony rzucil mnie dla innej po 5 wspolnych latach... po miesiac wrocilismy do siebie. Niedawno odkrylam przez przypadek jego rozmowy z pewna laska.... o ciasnych c*pkach, swietnych jezyczkach, niepowtarzalnym smaku oraganow plciowych obojga itp. Nie mogłam Go stracić. Zamówiłam urok miłosny na http://urokmilosny24.pl- urwał z nią kontakt i nie widzi żadnej kobiety oprócz mnie

Najprawdopodobniej traktuje Cię jako przyjaciółkę/kumple i nic więcej. Sama miałam taką relację, zaangażowałam się, chciałam czegoś więcej, a potem okazało się że dla niego cały czas byłam tylko kumpelą i po prostu chciał być miły. Najlepiej będzie jak dasz sobie spokój, bo niestety nic z tego nie będzie.

Gość gość
Miałam podobne dylematy jak Wy drogie dziewuchy. Mój facet wrócił, wspomagałam się rytuałem ze strony http://magia-anielska.pl więc może jednak ta magia coś działa...