Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanyy jestem

Mój chomik jest homo :/

Polecane posty

Gość zalamanyy jestem

tydzień temu poprosiłem tatę, aby kupił dwie samiczki dla mojego chomiczka - ponieważ miałem nadzieję na rozpłód, po czym wyszedłem do kumpla, gdy wróciłem moim oczom ukazały sie dwie, śliczne chomiczki w klatce (tzn. wydawało mi się, ze to były dwie samiczki :O) - myślałem, że mojemu 'Hansowi' wydadzą sie atrakcyjne, byłem szczęśliwy kiedy spostrzegłem, że do jednej 'zarywał' i to bardzo nachalnie zarywał, co chwilę do niej podchodził, wąchał jej odbyt i łaskotał go wąsikami(nie wiem, to chyba jakieś chomicze gody) natomiast trochę dziwiło mnie to, że drugą nie był kompletnie zainteresowanya już moje szczęście sięgnęło zenitu kiedy zauważyłem, iż próbuje ją 'zinicjować' seksualnie, lecz było to dla niego trudne bo 'samiczka' była jakaś agresywna :O w każdym razie wyszedłem po cichaczu z pokoju, żeby im nie przeszkadzać, i nie raz potem widziałem, jak próbuje jej 'dosiąść', ale ona się nie daje, trochę mnie zdziwiło... dzisiaj próbowałem się oswoić z nowymi chomiczkami', więc wziąłem je pokolei na ręce... i okazało się, że jedna z nich- właśnie 'ta' do której zarywał mój chomik to samiec!!!!! :O mój chomik jest pedziem :O widocznie mojemu tacie się coś pomyliło i zamiast dwóch samiczek wziął jedną.. i jeszcze to imię - 'Hans' wogóle nie pasuje do takiego zniewieściałego chomika, chyba będę musiał zmienić mu imię na Luntek :O

ojoj! natychmiast zaprowadź swojego chomika do psychoterapeuty, może nie wszystko stracone!

Gość Jak się nie podoba
Ale ja bym chciała chomika geja 😭 Kocham wszystko co gejowate :D

Gość zalamanyy jestem
chyba się go wyrzeknę :O

Gość Jak się nie podoba
Możesz mi go oddać :classic_cool:

Gość czerry
no wiesz gdzie mieszkach w jakim mieście bo się moge chomikiem wymienić bo ja mam za dużo samizcek i chociażby za geja się wymienie bo ostatnio 10 samiczek 3 samców:(

Gość buldozerka
twoj chomik pokazuje pozycje w stadzie . Nie przejmuj sie . Chomik nie zapyla kazdej samiczki o kazdej porze dnia samiczka musi miec rujke czy jak to sie nazywa.

Gość homiś ten chomiś
Do Ciebie też się dobiera? A może go "zapraszałeś" na zabawę do wyra i już tak mu zostało?

Gość o matkoboskoczestochosko
''wąchał jej odbyt i łaskotał go wąsikami(nie wiem, to chyba jakieś chomicze gody)'' :D już sam tytuł mnie rozwalił :D

Gość czerry
halo to co jesteśchętny na wymiane za samiczke

Gość piękna czy nie
po co zaraz rozmnażać, może adoptują sobie kilka młodych? to teraz takie na czasie

Gość zalamanyy jestem
wypuszczałem go czasem w pokoju, żeby sobie pobiegał, ale nigdy nawet nie wchodził na moje łóżko - więc ta opcja odpada

Gość czerry
człowieku opuściłeś to forum :/

Gość czerry
hje skoro się odezwałeś to może powiesz coś o wymianie

Gość zalamanyy jestem
ehh nie popieram zbyt adopcji przez pary homo wśród ludzi, więc tym bardziej wśród homo-chomików :O a chciałem tylko zostać dziadkiem :(

Gość piękna czy nie
trochę więcej tolerancji, poza tym polskie prawo nic nie mówi o chomikach, zatem co nie jest zabronione... itd. rozważ to, byc może jest to twoja jedyna szansa na bawienie wnuków?

Gość czerry
żalczłowieku jesteś chętny czy nie

Gość piękna czy nie
a ciebie czerry co tak tyłek swędzi do tego chomiko geja, hę ???? cos podejrzane

Gość zalamanyy jestem
na razie nie chcę się wymieniać, może da sie to zmienić, poczytam, poszukam i może znajdę gdzieś sposób na zahamowanie homoseksualnych chomiczych popędów..

Gość czerry
kude co was ludzie napadło jakaś ciota już se knuje podejrzenia po prostu nie mam zamiaru kupować chomika przez internet i brać z zoologicznego bo z zoologicznego są często hore a tu mam okazje

Gość yyyy ta czerry
to chyba jakiś krypto homo- zoofil

Gość piękna czy nie
zapisz go na Oazę

Gość czerry
ludzie jesteście naprawde p*********** wywalam z tego pedziowego forum

Gość piękna czy nie
ojojoj, po tm brzydkim okresleniu "ciota" mam wrażenie że czerry to raczej zakamuflowany homofob, któremu nie powierzyłabym pieczy nawet nad dżdżownicą :O nie wiadomo, czy chomikogej nie skończy jako pieczeń np

Gość czerry
bosh co za tumany

Gość zalamanyy jestem
mówię serio :O mój kumpel miał kiedyś psa, który rzucał się na wszystkich ludzi, którzy się zbliżyli naśladując przy tym ruchy fryksyjne, z tego co wiem to 'wyleczył się' z tego i uspokoił po tym jak dali mu jakąś bezdomną sukę, więc może mojemu chomikowi, po prostu nie odpowiadała ta partnerka, a musiał się gdzieś 'rozładować'...

Gość piękna czy nie
to kup mu w ikei takiego pluszowego szczura, po co ma zamęczać tego biednego zdrowego osobnika

Gość osz kuuurfaaa
widzę, że zieloni i propaganda homo jest wszędzie, nawet tu - przy takiej głupiej prowokacji, koorva to już jest śmieszne und żałosne :O 😭 🖐️