Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

morena88

Ratunku! Mam zielone włosy.

Polecane posty

Dzisiaj pofarbowałam włosy szamponetka- granatowa czerń, bo chciałam odświeżyć swój kolor i wyszedł czarny tylko,że z poświatą zielonego;/ Nie wiem co robić.Ratujcie!!!!

Gość LajzaMineli
miałam to samo ( na rudobrązowych włosach szampon koloryzujący dał ciemną zieleń miejscami) kup farbę (najlepiej ciemny brąz albo szatyn ) albo jak chcesz ten smolisty to i czarną i ufarbuj.

Dzięki;) Tak zrobię.Tylko muszę poczekać aż się ściemni dopiero wtedy z domu wyjdę:P

Gość katiess83
Póki farba czy szamponetka jest "świerza " na włosach to zmywaj to ile się da -myj wlosy-susz i tak w kółko -aż zejdzie trochę,bo nawet jak położysz inna farbę to wyjdzie i tak ciemny a to zielone zostanie...Lepiej kupić dobrą farbę-one też schodzą z włosów a jak schodzi szamponetka to wygląda to nieciekawie.

Gość katiess83
Masz teraz czarne tak? ta poświata zielona może Ci zostać-ale nie będzie tak widoczna-skoro masz czarne kup farbę garniera albo L'oreala czarna i pokryje...Palette-niszczą trochę włoski i ciężko schodzą-ale świetnie pokrywają-wiec ona pewnie by Ci pomogła ;)

Gość katiess83
No pallette jak chwyci to na bank będziesz czarna...;) Dokładnie wcieraj farbę we włosy-tak jak odżywkę,że nic nie przebijało.

Gość kolacyjka
zjedz sobie kanapeczki z chlebka z maselkiem,zielona salata,kawaleczek jajka,kawaleczek sera zottego,kawaleczek szynki konserwowej,kawaleczek ogorka,pare krazkow rzodkiewki,kawaleczek pomidorka i wszystko posypane posiekanym szczypiorkiem.

Gość weronikax
Ja zawsze myłam -jak wyszły mi za ciemne-wtedy farba schodziła i było ok...Ale masz tak czy siak czarne-więc już ich nie męcz-kup ta pallette czerń i napewno będzie ok.

Gość weronikax
to moj stary nick-zapomniałam zmienić katiess83