Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kubelwajgen

Prawiczek 24 lata

Polecane posty

" jeśli waszą frustrację widać normalnie w kontakcie z ludźmi to nie dziwię się,że nie możecie sobie nikogo znaleźć " 1. nie robię z siebie ofiary losu dziewczynko, wręcz jestem duszą towarzystwa i nikt kto mnie baaaardzo blisko nie zna nie ma pojęcia że jestem starą dziewicą :P 2. nikogo nie szukam, a okazji miałam sporo i mogłabym byc już niezłą kurewką, ale naiwna wierzyłam w jakąś miłość i inne gówna :D

Gość kodpocztowy
Robicie z siebie ofiary, taka jest prawda, niestety. Jesteście tacy biedni bo jeszcze nie zdążyliście w swoim życiu ani jednej przelecieć.To uwłacza waszej godności, nie mówcie czegoś w stylu " nigdy jeszcze się nie zakochałem" tylko "nigdy jeszcze nie uprawiałem seksu." Kurwa ja nie wiem co was czyni nieszczęśliwymi brak seksu czy brak miłości, bo jeśli brak seksu to możecie uzbierać sobie na prostytutkę, a jeśli brak miłości to siedząc w domu nikogo sobie nie znajdziecie.

Wiele rzeczy czyni mnie nieszczęśliwym, ale brak seksu czy brak miłości nie jest akurat jedną z nich. Dziwne, że niektórzy ludzie wszystko sprowadzają do jednego :o

Gość Dziwice i Prawiczki
Nadal jesteście w cenie ALE... tylko dla tych wartościowych osób! Które nie patrzą na kogoś przez pryzmat przeszłości seksualnej lub jej braku. Sama mam 25 lat i dopiero niedawno przestałam być dziewicą, mam teraz wspaniałego faceta i kocham go jak wariatka mimo, że on przede mną też nikogo nie miał. Wiem nareszcie kurwa że miłość istnieje. Opłacało się czekać, choć przyznam, że pod koniec tej gehenny samotności i odrzucenia zaczynałam myśleć tak jak wy.

Gość kodpocztowy
Anomalia nie rozmawiam z tobą oczywiście jesteś zajebisty/a nikt nie śmie tego podważać.

Gość do A ja jakbym miała zerwać
ale jak nie jestes dziewica to prawiczek by cie nie chcial?

Może bez przesady z tą "gehenną samotności" :o To przecież nie jest aż takie straszne:o

Gość do kodpocztowy
jestesmy biedni, bo zadna nas nie chciala

Gość Dziwice i Prawiczki
Cholera, ale przecież powiedziałam że moj facet też był prawiczkiem a ma 26 lat. I nie oby nigdy tego nie przeczytał, ale nie poleciałam na jego wygląd a na charakter i dobre serce. Jestem zauroczona, bo do tej pory spotykałam tylko tępych osiłków którzy pluli jak mówili, a jak mówili to o sobie i nowych odzywkach

Gość kodpocztowy
nie wiem uważajcie się za kogo chcecie, problemem nie jest bycie prawiczkiem tylko samotność, ale na pewno mądra i dobra kobieta nigdy nie będzie robiła ceregieli z tego,że jej facet jest prawiczkiem.

Gość jak kogos zadna nie chciala
to madra kobieta go tym bardziej nie zechce

Gość kodpocztowy
zechce, zechce. mądra kobieta nie zechce sterydziarza, albo macho

Gość Jestem dziewicą, mam 22 lata
i szukam prawiczka choć nie trafiam. Przyznam jednak że żadnego z was to bym nie wzięła. Bo żałosnego prawiczka to ja nie szukam

Gość kodpocztowy
No z takim podejściem to życzę powodzenia.

Gość kodpocztowy
ooo i powyżej mówi kobieta starsza ode mnie, może jej zdanie potraktujecie trochę poważniej.

Gość kodpocztowy
Nie każda kobieta musi być po przejściach,żeby wiedzieć jakie to zakazane typy. trzeba mieć trochę oleju w głowie

Mądra kobieta wybierze przystojniaka z kasą. Jesli tego nie zrobi, to oznacza, że widocznie nie jest taka mądra.

Gość kodpocztowy
Ty mi się bardziej jawisz jako szowinista, takich kobiety na pewno nie lubią, jak może cię jakaś pokochać skoro ty nas nienawidzisz bo kłamiemy, bo to, bo tamto, nie wsadzaj wszystkich do jednego worka i nie mierz swoją miarą, bo można się wtedy grubo pomylić.

Gość kodpocztowy
Ale wy tu dajecie jakieś stereotypowe, oklepane przykłady, to tak jakby mówić,że każda blondynka to idiotka.

Gość Dziwice i Prawiczki
Nie miałam na myśli, ze leciałam na tępych osiłków, tylko że oni lecieli na mnie. Tym samym takich tylko spotykałam. Jestem atrakcyjna, więc nigdy żaden skromny cichy chłopak do mnie nie podszedł. A ja sama też jestem wstydliwa i tak też musiałam sobie poczekac, az spotkam kogos wartościowego.

A ten "wartosciowy" jaką konkretnie miał wartość? Pewnie własny dom, samochód i kupę kasy na koncie :o

Gość były dawno temu prawiczek
Ja miałem 22 lata jak poznałem i "zaliczyłem" swoją żonę. Teraz mam 43 i nadrabiam to. Nie byłem jej pierwszym teraz wyrównuję rachunki. Zaliczam jak leci. Ale nie traciłem czasu na żale, tylko na robienie kaski. A to kręci babeczki. :)

Gość kodpocztowy
Ja się nie wykłócam, tylko próbuję wam przekazać,że nie zawsze życie kręci czarne scenariusze a większości kobiet nie imponują męskie podboje

Gość kodpocztowy
Wiesz co, o tym,że masz uprzedzenia do kobiet świadczy to jak zwracasz si.ę do mnie z kpiną, sarkazmem i przeświadczeniem,że kłamię, bo kobiety to kłamczuchy

Gość kodpocztowy
Wiesz, ja nie muszę w tej kwestii się ani żalić ani smucić, ja z facetami problemów nie mam

Skoro zawsze masz takie podejście: ,,Po co? Tylko się rozczarujemy ponownie. Człowiek powinien się z wiekiem uczyć.'' no to wybacz , ale odstraszasz nim kobietę. A może akurat trafisz na tą jedyną?

Ja się z wiekiem nauczyłem, że nie ważne co będę robił i tak się nie uda. Ważna lekcja szkoda, że przyszła tak późno.

Gość kodpocztowy
Ty tworzysz jakieś sztuczne statystyki wpływów i zaangażowania, żeby jakieś uczucie się wykroiło to nie wymaga to tylko przybicia pieczątki