Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja lil

problem z paszportem

Polecane posty

Gość ja lil

mam problem z paszortem jestem niepelnoletnia bede miala 18 lat w listopadzie i mam wniosek o paszport i pani w okienku powiedziala ze oboje rodzicow musi sie stawic z dowodem osobistym...a problem tkwi w tym ze moj ojciec niewiadomo gdzie jest... co teraz bedzie??mozna jakos bez ojca wyrobic owy paszport?

Gość ja lil
halo jest tu kto

Gość kolacyjka
zrób sobie kanapeczki z chebka z maselkiem,zielona salata,kawaleczek jajka,kawaleczek sera zottego,kawaleczek szynki konserwowej,kawaleczek ogorka,pare krazkow rzodkiewki,kawaleczek pomidorka i wszystko posypane posiekanym szczypiorkiem.

Gość ja lil
masz nasrane w glowie ja pytam powaznie

Gość kolacyjka
zjedz sobie kanapeczki z chlebka z maselkiem,zielona salata,kawaleczek jajka,kawaleczek sera zottego,kawaleczek szynki konserwowej,kawaleczek ogorka,pare krazkow rzodkiewki,kawaleczek pomidorka i wszystko posypane posiekanym szczypiorkiem.

Gość kolacyjka
na srane to mam w kiblu po kanapeczkach z chlebka z maselkiem,zielona salata,kawaleczek jajka,kawaleczek sera zottego,kawaleczek szynki konserwowej,kawaleczek ogorka,pare krazkow rzodkiewki,kawaleczek pomidorka i wszystko posypane posiekanym szczypiorkiem. jemy tak juz od paru dni we trojke i wogole nie tyjemy

Gość Aneti0607
w tym wypadku nic nie zrobisz bez obojga rodziców.

Gość kolacyjka
zjedz sobie kanapeczki z chlebka z maselkiem,zielona salata,kawaleczek jajka,kawaleczek sera zottego,kawaleczek szynki konserwowej,kawaleczek ogorka,pare krazkow rzodkiewki,kawaleczek pomidorka i wszystko posypane posiekanym szczypiorkiem.

Gość ja lil
no a jesli powiem w tym wydziale paspzortowym ze nie znam miejsca pobytu ojca nie mam z nim kontaktu to moze sa na to jakies specjalne procedury?

Gość ja lil
kolacyjka wypier dalaj masz celulit na dupie:(

Gość ja lil
???

Gość kolacyjka
moze i co z tego w dupie mam diety i odchudzanie wole sie najesc i byc szczesliwa a ty sie turlasz na cibie ze swojej otylosci

nie ma znaczenia, że nie znasz, musisz mieć zgodę obojga, moze to być także zgoda notarialna ojca.... pozostaje Ci wiec czekać do 18tki lub mama musi wystąpić do sądu z wnioskiem o wydanie zgody na wyrobienie paszportu dla córki bez zgody ojca.