Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Vilken

Do kobiet - odpowiedz na wasze odwieczne pytanie ;-)

Polecane posty

Przez ostatnich kilka dni natrafilem na kilkanascie kobiecych postow z pytaniami typu: dlaczego faceci patrza tylko na biust / pupe / nogi / dlaczego nie interesuje ich osobowosc etc ... otoz spiesze w wielkim skrocie wyjasnic: - Piekny biust, wspaniale nogi i zgrabna pupa to atrybuty ktore was odrozniaja od facetow. Gdyby zalezalo nam na inteligencji, charakterze i bogatej osobowosci to z pewnoscia taka kombinacja znalazlaby sie u niejednego z naszych kolegow, natomiast posiadacie owe wyjatkowe atrybuty ktorych zaden kolega nigdy nie posiadzie (no chyba ze po SRS) ;-) Dlatego tez radze nie narzekac ze facet na poczatku nie interesuje sie niczym innym jak waszym dekoltem czy siedzeniem, bo i tak na koncu wszystko sie do tego sprowadza. P.S. Romantykow ta wersja wydarzen nie obowiazuje ;-)

Najwyrazniej wiekszosc nadal zyje w XIV wieku, ja ino niose oswiecenie ;-)

Gość tylko na tym czesto sie wasze
zainteresowanie zaczyna i konczy :P

Jezeli "zainteresowanie" to owszem, jezeli "wyzwanie" to nie koniecznie ;-)

Gość blondinQa
eeee, z tego co ja wiem, twarz ma najistotniejsze znaczenie. :> (mylę się?) poza tym każdy kto mówi, że wygląd się nie liczy - jest hipokrytą.

Twarz ma znaczenie przy podjeciu decyzji o przejsciu do nastepnego etapu lub nie.

Gość dadawq
blondynka.. jakie kazdy? faceci zawsze zarowno mowia jak i daja do zrozumienia ze wyglad sie liczy.. to wy pierdolicie kocopoły , ze dla was nr1 charakter a dopiero gdzies tam dalej wyglad... tymczasem jest zupelnie odwrotnie, dla was wyglad jest bezapelacyjnie na pierwszym miejscu