Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mioush

zaręczyny na weselu ??? opinia

Polecane posty

Gość gość
Moim zdaniem oświadczyny na czyimś weselu to DNO. Dlaczego? 1. Swoją wybrankę stawiasz w bardzo niezręcznej sytuacji, trochę bez wyjścia, jeśli nie jest asertywną osobą. 2. Głupio byłoby dostać kosza przy tylu ludziach. 3. Będziecie tematem plotek, zbyt dużo ludzi będzie wiedziało o Waszych zaręczynach, w dalekiej rodzinie będą gadki, że przecież oświadczyny były, wesele pewnie niedługo, a nas nie zaprosili. 4. Uważam, że to bardzo intymne, prywatne wydarzenie, nie powinno się odbywać przy większej ilości osób, najlepiej we 2, a jeśli nie to chociaż przy Waszych najbliższych. 5. Skradacie dzień Parze Młodej- to bardzo nieeleganckie. 6. Jeśli jesteś bratem Pana Młodego, jeszcze minimalnie można to zrozumieć, dajesz rodzicom "znak"- ja będę następny, będzie kolejne wesele itd. Szczęście w rodzinie., ale jesli jesteś jakimś kolegą albo kuzynem, to kogo to kur... obchodzi? Nagle jakiś ziomek wiekszej publiczności nieznany, skrada uroczystość i korzysta z okazji. 7. To bardzo nieładnie w stosunku do Pani Młodej- to JEJ DZIEŃ, ONA MA BYĆ NAJWAŻNIEJSZA. 8. W sumie niczym się nie wysilasz, wszystko masz podane na tacy- już jesteście pieknie wyszukowani, znajdujecie się w eleganckiej sali, raczycie się wykwintnym jedzeniem, idealny moment, co? Przepraszam, ale według mnie to żałosne.

Gość gość
To ślub twojego znajomego i to jego impreza i śweto. Nie odbieraj mu imprezy i uwagi. Jest lato możesz na wiele różnych sposobów fajnych sie oświadczyć. Najlepsze sa takie kiedy najmniej sie dziewczyna spodziewa w danej chwili że się oświadczysz. Wiem to z swojego doświadczenia. Chodziłam z chłopakiem teraz już narzeczonym 5 lat i zawsze myslałam żę oświadczyny to tylko będzie formalność. Oświadczył mi się na plazy przy zachodzie slońca bez tłumów ludzi. Proste rozwiązanie ale najpiekniejsze. Pamiętam że prawie godzinę płakalam ze szczęscia i zaskoczenia. Powodzenia w oświadczynach.

Gość gość
Nie odbieraj dnia parze młodej a po za tym nie kazda dziewczyna chciałaby tak publicznych oświadczyn możesz ja postawic w stresujacej sytuacji kiedy wszysty bedą krzyczec "powiedz tak" i kamera