Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lgmq

jak zajdę w ciążę muszę odejść

Polecane posty

Gość edikokodsd
Troche bylo by ciezko ale skoro doroslismy do sexu musimy byc konsekwentni

"rok temu miałam podejrzenie że jestem w ciąży-mój facet namawiał mnie do aborcji lub oddania. ja nie chciałam się zgodzić to powiedział "jak nie chcesz pozbyć się dziecka to chowaj je sobie sama". I jeszcze powiedział "ty będziesz w ciąży, będzie widać a my się będziemy spotykać-to głupio" przecież w pierwszym poście powiedziałaś, że on nie chce w ogóle myśleć o dziecku a teraz mówisz, że "Gdy mojego sie zapytalam co gdy zajdziemy w ciaze odpowiedzial ze oczzywiscie wychowamy bo musimy byc konsekwentni " i gdzie tu logika chyba nas wkręcasz bo się nudzisz

Gość edikokodsd
czytaj uwaznie bo te wypowiedzi czytaly 2 inne osoby :)

Gość lgmq
ale nie każdy umie ponieść odpowiedzialność gdyby mi się przytrafiło na pewno bym nie oddała i nie usunęła

Gość edikokodsd
jej ja bym sie nie wiazala z kims takim a I00 procentowej metody nie ma wiesz tez jestem mloda I8 lat on 22

Gość lgmq
to nie jest prowo

Gość edikokodsd
sory ale nie wierze w twoja glupote ..znajdz odpowiedzialnego faceta wiem moze troche latwo sie mowi bo mozesz nie miec gdzie mieszkac itp

Gość lgmq
ja i mój facet nie mieszkamy razem tylko osobno

Gość edikokodsd
oo to tym lepiej

Gość apoto
nie wierze, jak mozesz byc tak pusta dlaczego piszesz MY WYCHOWAMY przeciez on ci wyraznie powiedzial TY nie MY!

Gość apoto
a jak sie z tym czujesz? nei masz do niego obrzydzenia ? przeciez to cios w twarz dla kobiety(ja sobie czegos takiego nie wyobrazam" Facet cie dziewczyno nie szanuje, jest teraz z Toba bo mu fajnie, a jak"bedzie nie fajnie"to w nogi, bedzie innej wyznawal milosc by sobie pobzykac a ty zostaniesz z dzieckiem otworz oczy , spojrz na to inaczej , jak mzoesz byc tak slepa ja tego nie rozumiem

gdyby zaliczyc wpadkę z "TAKIM FACETEM" to może lepiej by było aby nie brał udziału w wychowaniu dziecka, bo nic dobrego by z tego nie wynikło

Gość apoto
odpowiedz jak sie z tym czujesz?

Gość lgmq
źle się z tym czuję

Gość apoto
ale tu nie chodzi o ludzi ktorzy sei kochaja i nie maja kasy na dziecko(mam na mysli autorke i tego beila) on jej wyraznie powiedzial ZAJDZIESZ W CIAZE -WYPAD tak to mozna odczytac kochajacy sie ludzie podejmuja wspolnie decyzje , sa inne rozmowy , wsparcie, nie tak jak w tym przypadku,tu facet chce sobie podymac

Gość apoto
wiec odejdz od niego dziewczyno,dlaczego tego nie zrobisz? dlaczego pozwalasz na cos takiego? jak mozesz sluchac o jego milosci? jak tty to wszystko znosisz, boze

Gość lgmq
nekromanta-wypad kojarzę cię z innych topików i mnie wkurzają twoje wypowiedzi

Gość lgmq
apoto gdyby chciał podymać nie byłby ze mną prawie 2 lata

" [zgłoś do usunięcia] lgmq nie zarabiam tyle aby utrzymac siebie i dziecko-ale nie usunęłabym i nie oddała myślałam raczej o domu samotnej matki (jakby coś)" Czyli jesteś ciemna masa gorsza od tego chłoptasia:P.I nie krytykujcie tak tego chłoptasia bo są gorsi co namawiają do rodzenia a później uciekają-np. czarnuchy.

Gość apoto
dlaczego mowisz - wypad? przeciez ma prawo wyrazic wlasne zdanie

Gość apoto
teeeeeeeeeeee 2 lata o ktotych tak zcesto piszesz to tylko lyk twojego szczescia albo raczej nieszczescia . mogloby byc pol roku , rok, to zalezy kiedy wpadniesz, nie wpadlas pzrez 2 lata to jest z toba, wiec nie rozumiem twojego podkreslenia tych nieszczesnych 2 lat,nie rozumiesz???? jest z toba 2 lata tylko dlatego ze wczesniej nie wpadlas , takie to trudne?

Gość lgmq
poto-ta sytuacja była rok temu, teraz w ogóle na ten temat nie rozmawiamy ale ja to pamiętam, i wiem, że gdyby trafiła mi się ciąża jemu bym sie do tego nie przyznała

Gość apoto
i co z tego ze rok temu? jak moglas rok wytrzymac? a dlaczego bys sie nie przyznala? nei dlatego ze wiesz jakie jest jego zdanie na ten temat? przeciez to oczywiste ze nie powiedzilabys bo on by cie zostawil , wybierasz mniejsze zlo- bol i tym sobie poprawisz samopoczucie ze to ty odejziesz, ale tak naprawde to on ciebie zostawi, nie wmawiaj sobie

Gość apoto
nie ozmawiacie bo niby po co, znasz juz zdanie na jego temat, chyba nawet boisz sie takiej rozmowy , wolisz karmic sie mzonkami o milosci i o tym ze on z toba jest 2 lata(dlaczego jest 2 lata juz napislalam) Nie rozmawiacie ,on wie ze ty zaakceptowalas jego zasady i "jakby co" to on ci mowil , gosc jest w porzadku , a ty bedziesz sie bujac otrzasnij sie dziewczyno , nie stac cie na normalnego faceta?tylko z takim pajacem sie zadajesz?

Gość ererw
wspołczuje ci dziewczyno:(

Gość czemu ich atakujecie
przecież to nic złego, że się nie chce dzieci, to ich osobista decyzja. Gdyby jej zależało na dziecku, to pewnie dawno by faceta rzuciła, a widocznie ona nie chce, on nie chce - tylko boi się co jeśli zajdzie, tym bardziej, że z jakichś tam powodów wyklucza aborcję. Czy można poradzić coś sensowniejszego niż sterylizację? Uniknie comiesięcznego strachu, a posiadanie dzieci nie jest przymusowe.