Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilkkaaa

konto na sympaii.kto ma?

Polecane posty

Gość lilkkaaa

zalozylam konto na sympatii.I spodobal mi sie pewien chlopak.Napisaldo mnie wiadomosc ze cche moj numer gg. Ale jest prolem bo nie mam wykupinego abonamentu?Jest jakis sposob zeby nasisac do niego bez wykypowania abonamentu szkoda mi jest 14 zł.

Gość Oh.
Ja mam zaszyfrowany nr gg w profilu, wysyłam oczko, jak wejdzie na mój profil i skmini się ze te znaczki to numer gg to sam napisze.

Gość lilkkaaa
Ale jak to zrobic.Bo nie cche wykupowac abonamentu.

Gość lilkkaaa
Pomoze ktos.

Gość nie warto
Ja mam konto tam juz ponad rok. Nic specjalnego, poumawialam się z 2 panami - w realu porażka, zupełnie co innego niż a profilu sobie powypisywali. Wysyłam oczka, ale nie odpowiada widocznie Panom wykształconym bardzo dobrze wyksztalcona Pani. Ponadto - zetknięcie z osobą, która faktycznie pisze prawdę i jest szczera boli co poniektórych Panów tak bardzo ,ze przestają się odzywać po 10 wymianie wiadomości. Nie wiem czemu tak jest. Piszą mi notorycznie Panowie, którzy mają skonczoną podstawówkę, jaka to jestem śliczna i ze chcą mnie koniecznie poznać, że o tekstach bardzo wulgarnych i erotycznych nie wspomnę. Mam w profilu jedno zdjecie, proste, zwykły t-shirt i dzinsy, bez zadnych erotycznych skojarzen. O najgorszych tekstach nie wspomnę! Żenada jak dla mnie. Każdy portal poza sympatia tez jest taki. Mam dość i nie chce byc singielką!

hejka:) a ja właśnie zastanawiam się, czy założyćkonto na sympatii, bo również mam dość bycia singielka i tej chole...j samotności. Może w końcu się co zmieni....

A ja poznałam mojego faceta własnie na tym portalu...w ogóle to było moje pierwsze spotkanie przez internet i od razu trafione :-)...do tej pory jestesmy razem

Może spóbuj mu się wpisać w księgę gości podając gg.Nie wiem czy to przejdzie,ale może warto spróbować.Jest jeden feler...kazdy,to wejdzie w jego k.g.będzie miał Twoje gg:(

Gość lilkkaaa
Sprawdzalam nie mozna sie wpisac do ksiegi gosci bez wykupionego abonamentu.

To może po prostu spróbuj w swoim opisie wstawić jakiś tekst z cyferkami gg lub swoim nickiem na gg.Jak facet rozumny to załapie.

Gość lilkkaaa
WLasnie ten facet mi sie podoba.Ma opis" szukam tej 1 jedynej".Wydaje sie sympatyczny.

Na Sympatii mozna znaleźc kłopoty i ...mojego byłego, którego tez tam poznałam:) ogólnie, ludzi poznawani na necie jako potencjalni partnerzy zyciowi sa hmmmm "cudaczni"....

sosssssss ...tego akurat nie próbowałam,ale każdy nowy tekst dopisany w profilu jest moderowany.I jeśli coś jest nie tak natychmiast blokują konto.Dawniej można było napisać że nie ma się aktywacji.W tej chwili natychmiast jest blokada konta.Może galerii nie moderują.W każdym razie autorce życzę powodzenia;)

Gość sympatyczna a co
lalleczka87 mialam tak samo jak Ty :) pierwsze spotkanie z facetem poznananym na necie i okazalo sie ze to jest to. Ponad rok i nadal razem :):)

Aneri30 ale niektórym się udaje, czyli może jest jakaś szansa,poznać kogoś warościowego, jak normalnie nie wychodzi. Chociaż co do tego też mam mieszane uczucia...

sosssssss ...dobrze wiedzieć na przyszłość,że ten sposób działa.Ciekawa jestem czy mail też by przeszedł.

Gość lilkkaaa
Wyslalam sms i aktywowalam konto. A powiedzcie mi co powinnam napisac do niego? On mi napisal czy dam mu numer gg. Co odpisac?hHELp

Byle komu nie rozdawaj numeru GG... bo zaraz zażąda numeru telefonu. Niech najpierw napisze cos o sobie, a nie zaraz GG..

Gość lilkkaaa
A co to jest numer gg.Ja mam 1 stale gg a 2 takie lewe.Nie mysl sobie ze jestem taka nawina. A nawet mam 2 kart telefonu.Wiem jak mam robic. A gg to zawsze mozna zmienic. A co mam do niego napisac?

Gość jatochybaja
Tez mam tam konto (jestem facetem) i z przykroscia stwierdzam, ze ciezko tam o dziewczyne na poziomie, pociagajaca swoja kobiecoscia i intelektem. Wszystko to jakies takie srednie... az sie odechciewa;] Wole zagadac do kogos na facebooku:D

Gość iszkaa
Ale kombinujecie Żal Wam tych 14 zł zapłacić za możliwość normalnej korespondencji? To myślę, że może trochę źle o Was świadczyć:p Co do sympatii, to też kiedyś tam byłam i raczej to nie portal dla mnie. Znam parę osób, które znalazły partnera przez sympatie, ale musiały się mocno namęczyć. Jednak większość osób tam szuka raczej krótkiej przygody, niczego więcej... Też miałam non stop nieprzyzwoite propozycje, mimo, że zamieściłam zwykłe zdjęcie, w długich spodniach i sweterku. Mimo wszystko sporo osób chciało mi zdjąć ten sweterek:p Już wolę trochę więcej płacić, ale przynajmniej korzystać z portalu, gdzie są ludzie na poziomie, dlatego przeniosłam się na mydwoje.pl. To samo zdjęcie, a jakie różne reakcje...:) No jednak grupa docelowa robi swoje...

Również miałem na Sympatii konto i nawet spotkałem tam ciekawą kobietę z którą korespondujemy od ponad roku, ale w realu jeszcze się nie spotkaliśmy, gdyż ona nie odpowiada na propozycje. Spotkać można tam różnych ludzi i generalizować nie można.

Gość nelbek
Mertoro- no faktycznie, Twój przykład przekonał mnie, że na sympatii są normalni ludzie:D Z pewnością jest ciekawa, a to, że na propozycje spotkania nie reaguje, to przecież żaden problem, nie?:) Myślę, że możecie stworzyć silny i udany związek przez internet, przecież w dzisiejszych czasach spotkania w realu to tylko strata czasu:p To faktycznie chyba teraz przestanę generalizować. Jeśli na sympatii można spotkać "ciekawą dziewczynę", a z tego co piszesz można, to chyba wrócę na sympatię i ponownie poszukam tam internetowej żony:) A tak poważnie, to pewnie można spotkać wartościową osobę na sympatii, ale nie jest to łatwe. Trzeba najpierw oddzielić plew od ziarna, a później z tych normalnych, na pierwszy rzut oka, osób, trzeba znaleźć naprawdę normalne osoby. Tylko z pewnością trzeba sporo cierpliwości i szczęścia. Iszkaa, a jak to jest z tym mydwoje, sporo osób tam jest? Bo jakiś czas temu słyszałem przeciętnie opinie o nich, właśnie zarzucano im, że mało osób tam jest. Ale ostatnio w wyszukiwarce na pierwszej stronie tego portalu wrzucam moje kryteria i na liczbę osób nie można narzekac. Spotykam się tez z coraz lepszymi opiniami i zacząłem się zastanawiać nad nimi...

Gość kunga
Dziadostwo do kwadratu z tym żałowaniem na wykupienie abonamentu... 8 zł przelewem... Żenada. Wstyd.

Gość iszkaaa
:) Trochę pojechałeś po chłopaku Ale faktycznie argument przeciętny:) Raczej ta para potwierdza moją opinię, że dziwne osoby tam się znajdują. Co do mydwoje, to teraz już jest znacznie lepiej pod względem liczby osób. Kiedyś faktycznie było dość pusto, ale teraz chyba się rozwijają, widziałam sporo ich reklam w internecie i jest całkiem nieźle. Wiadomo, że na pewno nie ma tyle osób jak na tej nieszczęsnej sympatii, ale jest już sporo. No i zdecydowanie inna grupa osób, która bardziej mi podchodzi, więc mi to pasuje. To jest mniej więcej tak, jakbym miała wybierać np. studia. I mam wybór: mogę studiować na dowolnej uczelnii humanistycznej w całej Polsce (to są studia zdecydowanie nie dla mnie) albo wybrać jedną z uczelnii o profilu chemicznym we Wrocławiu (chemia to moje hobby i miłość:p). Niby mam mniejszy wybór uczelnii chemicznych, jednak są one dla mnie. Po co mi setki różnych szkół wyższych o profilu humanistycznym, skoro i tak nie będę z nich zadowolona?:) Mam nadzieję, że rozumiesz mój przykład:) Ogólnie warto spróbować, bo portal cały czas idzie do przodu.

Gość gwoli wyjasnienia,

Gość gwoli wyjasnienia...
dziewczyny, a po co dodaje sie na sympatii.pl kogos do ulubionych? co to znaczy? jakos nie widze sensu

Gość skadi
lilkkaaa powiem ci, ze prawie wszyscy co do mnie pisza jako pierwsi, podaja swoje gg. niektorzy od razu numer komorki. ten twoj jakis nie-rozgarniety, ze chce od ciebie numer najpierw