Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość waldek121256410vsdfvedvged

mam dziewczyne,ale wtydze sie

Polecane posty

przyprowadzić ja do siebie, bo w mieszkaniu nie mam lazienki, czy ktos z was tez nie ma lazienki w mieszkaniu?

Gość to ma znaczenie
dziewczyny kochają łazienki, poprawiają makijaż, myją ciągle ręce i pięknią sie przed seksem (golą i takie tam), o siusianiu i kupie nie wspomnę - masz przerąbane brachu; chyba, że dziołcha z twojej wsi i też łazienki nie ma

Gość waldek13130,yjn32yf1j3f
to ma znaczenie dziewczyny kochają łazienki, poprawiają makijaż, myją ciągle ręce i pięknią sie przed seksem (golą i takie tam), o siusianiu i kupie nie wspomnę - masz przerąbane brachu; chyba, że dziołcha z twojej wsi i też łazienki nie ma zdaje sobie z tego sprawe...

Gość kamyk z pola
jak Cię kocha, to nie bedzie jej to przeszkadzać

Gość niunka blondi 25
hj, a Tymyslisz, ze na wsi w domach nie ma łazienki?:) wpadnij na wieś, teraz takie rezydencje są wybudowane, że Ci oko zbieleje:) MIŁEGOO KISZENIA SIE W BLOKU W 40M:)

Gość ghgjhjhjkhjkolk;kl;
wiadomo w tych czasach mało kto nie ma łazienki, nie wiem czemu ty nie masz ale wytłumacz to swojej dziewczynie z jakich powodów nie masz, jeśli ma coś w głowie to zrozumie

Gość tania jania
jak kocha i to zobaczy (a raczej nie zobaczy bo jej nie ma) to się odkocha

Gość pomysłowy
to powiedz, że jest remont i nie może korzystać, najlepiej ją odwiedzaj

ważne też ile macie lat i czy sie już trochę znacie a swoją droga to nie masz łazienki a komp i internet masz?

Gość ghgjhjhjkhjkolk;kl;
bez przesady, ona jest z nim a nie z łazienką, nie znamy szczegółów dlaczego nie ma, a jak nie mieszkasz sam tylko z rodzicami jeszcze to też nie twoja wina że nie masz, dziewczyna powinna zrozumieć

Gość takasamantka41413
Limonetka2010 ważne też ile macie lat i czy sie już trochę znacie a swoją droga to nie masz łazienki a komp i internet masz a co ma komp do lazienki? nie mam bo jest to dosc male mieszkanie z takim ukladem ze nie da rady zrobić

Gość trzymaj sie brachu3
Ja z braku lazienki nigdy nie zaprowadzilam chlopaka do domu,i dobrze,bo sie okazal dupkiem.Ale gdy twoja dziewczyna bardzo cie kocha moze jakos to uszanuje,choc moze ja to odpychac,to normalne

Gość nieupoważniona...... :(
trzymaj sie brachu3, a masz już łazienkę? Gdzie wy mieszkacie, że nie macie łazienek? Kiedyś mój brat wynajmował kawalerkę i miał łazienkę na korytarzu tak jak u kiepskich :D

Gość jak jest czegoś warta
ta dziewczyna to zrozumie, ja wcześniej nie miałam łazienki a przychodził do mnie najpierw jeden chłopak potem drugi i żaden nawet nic nie powiedział na temat braku łazienki

Gość nieupoważniona...... :(
* na klatce schodowej, a nie na korytarzu :O Coś mam ostatnio problemy z wypowiedziami :O

komp do łazienki ma to, że czasem dziwnie ludzi nie stać na coś potrzebnego a na pierdoły mają

Gość ale wy jestescie...
pewnie mieszka w starej kamienicy. tez tak mialam. wanna zaraz przy kuchni, a prowizoryczny kibel na stryszku.

Gość ale wy jestescie...
ale jak ma sobie wybudowac lazienke w kamienicy???

kiepsko to widzę, mieszkam na małej wsi na pomorzu, ona jest z miasta i poznaliśmy się w internecie, chce bardzo do mnie przyjechać bo są wakacje i ma urlop, ja też się cieszę ale nie wiem co robić?? mamy taki drewniany wychodek za domem, a w kuchni myjemy się w misach, wodę grzejemy na piecu, dla mnie to normalne ale czy ona to zrozumie, boję się, że wszystko przepadnie

Gość jak jest czegoś warta
limonetki nie słuchaj, nie zna sytuacji a mądrą zgrywa, czasem nie ma możliwości zrobić normalnej łazienki ale ona tego chyba nie rozumie

Gość ewelina;p
łoo matko ! nie mieć łazienki w domu i myć sie w misce!! no przesrane masz chłopcze xD haha wyśmieje Cie dziewczyna jak to zobaczy i więcej nawet gadać z tobą nie bedzie chciała :D WYCHODEK ZA DOMEM ?!! no bez kitu ... też mieszkam na wsi ale mam 2 łazienki! No normalnie jak za dawnych czasów (babcia mi opowiadała ze kiedys tak było )

ewelina-TA MASZ DWIE ŁAZIENKI? łooo no co ty ale jazda ! burżuazja normalnie "iks de". żałosne :o może powiedz jej wprost :) jeśli Cie polubi to chyba to zejdzie na dalszy plan,mieszkac u Ciebie nie bedzie.

nie martw się ;) jak ma troszke rozumu w glowie to zrozumie ;). Trzymaj sie i zycze powodzenia ;)

Gość Bo jestem JA!
Ale brednie! Ja jestem dziewczyna i gdybym pojechala do znajomego,ktory nie ma lazienki w domu,wcale bym sie nie przejela. Sa gorsze rzeczy. Nie martw sie,jesli naprawde Jej zalezy na Tobie,to nawet nie zwroci na to uwagi. Zycze powodzenia.

ale co radzicie, powiedzieć jej o tym zanim przyjedzie czy postawić ją przed faktem dokonanym, boj e się, że jak jej powiem wcześniej to nie przyjedzie

do - jak jest czegoś warta nie zgrywam madrej w przeciwieństwie co do niektórych...poprostu znam życie i wiem, ze jest wiele osób które wolą przetrwonić kasę niż coś zrobić i nigdzie nie napisałam, ze autor skoro nie ma możliwości ma wyczarować tę łazienkę więc daruj sobie uwagi 🖐️

lepszy jest wychodek za domem bo ja kiedys bylam w takim domu, gdzie gosciu miał łazienkę-a drzwi do niej były wahadłowe, na gorze i na dole była przerwa w drzwiach i bez zamkinięcia jak się szło zalatwic to wszystko było słychać-zero untymonosci tylko, że facet mieszkał tam sam wiecej tam nie poszłam waldek-nie martw się, za domem w wychodku nikt zalatwiania nie słyszy a kąpiel w miskach,przecież zamykasz drzwi i nikt ci tam nie wejdzie

- >waldek121256410vsdfvedvged to nie jest mega problem, ale lepiej uprzedź ją, zeby była przygotowana "fizycznie" , a jak nie przyjedzie z tego powodu to mała strata dla Ciebie

Gość designed for biedronka
a ja byłam w takiej sytuacji tylko z drugiej strony, pojechałam do mojego faceta na długie wakacje, na miejscu okazało się że on nie ma łazienki w domu, tzn. toaleta była ale kąpanie w miednicy w kuchni za zasłonką, troche zdziwiona byłam ale nie dałam tego po sobie poznać, kocham go bardzo i strasznie żal mi go było ale nie dlatego że nie ma łazienki tylko że widziałam jak mu głupio z tego powodu i jak się próbować tłumaczyć a to przecież nie jego wina mieszkałam tam kilka miesięcy i dałam radę, grzałam wodę w misce bez mrugnięcia okiem tak więc: jeśli Cię dziewczyna kocha i naprawdę jej na Tobie zależy, brak łazienki nie będzie żadnym problemem