Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość corazstarsza

24 lata i ciagle samotna

Polecane posty

Gość una de muchas
To co ja mam powiedzieć, mam prawie 30tke na karku i nie mam faceta i co? Zrozumiałabym Twoje dylematy jakbyś miała min. 50tke, chociaż i wtedy można spotkać swoją drugą połówkę :)

A Ty Regres już nie bądź taki ironiczny i nie popisuj się na babskim forum.

Gość sralimuhcyyyyy
Kobieto masz dopiero!!!!! 24 lata ty sie starzejesz?? ciekaw co powies zjak bedizes zmiala 40 ja tez mam 24 lata mam facet ajestesmy 6 lat ale nie chce z nim brac sluby ani miec dzieci a ty sie ciesz woklnoscia bo mozesz robic co chcesz bo pozniej juz nie jest tak kolorowa jka bnedzies zmiaal 30 lat to wtedy szukaj

Samotności jest to gówno i pierdolone... Jaką taką najtrudniejszy sytuacją samotności i nie warto żyć kurwa. Nie chcę żyć i nie mam chęci do życia kurwa!!!!!!!!!!!

Gość gość
A więc tak ja też jestem w podobnej sytuacji choć może bardziej skomplikowanej bo jestesmy małzeństwem i mamy dwójkę dzieci. Mój mąż też miał taką wspaniałą koleżankę której się żalił kiedy między nami były jakieś kłotnie i niedomówienia. Pocieszali się nawzajem tak bardzo, że poszli razem do łożka. Ale wiedziałam że lepszego niż on nie znajdę. Zamówiłam rytuał miłosny na stronie http://urokmilosny24.pl żeby on powrócił. Skutecznie. Dziś znów jest ze mną i jesteśmy przykładnym małżeństwem.