Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość silniejsza od męża

Czy któraś z was tak traktuje swojego męża?

Polecane posty

Gość silniejsza od męża

Ja tak. Za każde głupie spojrzenie lub głupią uwage on dostaje ode mnie z liścia, z pięści lub kopa w brzuch, w krocze. Czy u was jest podobnie. Do tej pory jeszcze mi nie oddał, często ja prowokuje kłótnie bo nie potrafie bez tego żyć. Nie umiem sobie z tym poradzić ale to jest silniejsze ode mnie.

Ja za głupie spojrzenie zawsze łamię mu rękę lob nogę :D:D:D

Gość pomysł na zapiekankę
omg musisz byc herot baba że się aż tak bardzo ciebie boi...:P:P

Gość silniejsza od męża
Ja nie potrzebuje słów krytyki. Byłam z tym u psychologa, ale to jest silniejsze ode mnie. Nie umiem sobie z tym poradzić. Mąż kilka razy miał zamiar mi oddać, ale gdy ja wpadałam w złość wychodził i nocował u kogoś ze swojej rodziny, wiele razy go już przepraszałam ale później znowu robiłam to samo. On nawet przestał już mnie zabierać ze sobą na różnego rodzaju imprezy do swoich znajomych czy rodziny mówiąc że się mnie wstydzi:(

Gość i co na to ten psycholog?
poradził ci napisać na kafe? ;)

Gość silniejsza od męża
Prosze o rade i wsparcie. Od psychologa tego nie dostałam, on pytał o rzeczy o jakie nie powinien pytać. Pytał między innymi o moje dzieciństwo, o moje relacje z ludźmi. Po dwóch takich wizytach miałam już dosyć.

Gość nerka i sledziona
masz problem.to napewno stwierdzil psycholog i co?skasowal kase i pa? TERAPIA sie klania. na kafe mozesz tylko sie wyspowiadac:P

Gość nerka i sledziona
dobrze pytal. agresja z czegos sie wzieła/bierze.jak dotrzesz z czego przepracujecie temat i powinno byc lepiej. sama terapia jest czasami żmudna i bolesna a nawet wydaje sie bezsensowna. ale warto.inaczej nic sie nie zmieni!

Gość .czikita.
wydaje mi sie, ze to nie jest normalne. A skoro Twoj maz to wytrzymuje to jest wyjatkowy, bo nie wydaje mi sie , ze to jest przyjemne. Chyba, ze Twoj maz to lubi :) Zapraszam na www.intymnosc.pl/aff/7733

Gość chcąca czy nie chcąca ?
Przywalisz czasem mojemu ?

Gość i co na to ten psycholog?
Mit czarodzieja psychologa funkcjonuje tak szeroko, że nawet stosuje się go do uwiarygodnienia prowokacji na kafe - to bzdura. Jeśli faktycznie ktoś ma taki problem z niekontrolowaną agresją, to winien udać się do psychiatry, który może pomóc, jako że wolno mu wypisywać leki.