Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kocha nie kocha ;p

kocha czy kpi?

Polecane posty

Gość kocha nie kocha ;p

Witam. W lutym poznałam pewnego chłopaka. Dużo rozmawialismy na gadu i przez telefon.. mamy do siebie spory kawałek, więc zbyt często się z nim nie spotykałam. Zawsze traktowałam go z dystansem, gdyż jest to typ podrywacza. Jakoś w maju powiedział mi , ze mnie kocha, miał dla mnie opis( to dziecinne się może wydac mamy po 20 lat). Pisał mi również na naszej klasie ze mnie kocha. Jednak po pewnej rozmowe nasze kontakty sie urwały.. nie do końca, ale już nie rozmawiałam z nim codziennie .. i to nie było to samo.. ja zaczełam kręcic z pewnym chłopakiem on chyba z jakąs dziewczyną chociaż nie wiem ile między czasie się u niego przewiało.. Ostatnio odezwał się do mnie .. i powiedział, ze dawno nie rozmawialismy itp. a ja ze no skoro mnie nie kocha to po co było to w zartach on mi odpowiedzial, ze dalej mnie kocha i ze nigdy nie przestał... jak się go zapytałam o tą dziewczynę to odpowiedział, ze nie jest z nia bo nie dała mu dupy.. dosłownie to mi powiedział... mnie zatkało,.. ale my wiecznie tak sobie zartujemy więc uznałam to jako kolejny zart... on potem powiedział mi , ze ze mna jest inaczej.. traktuje mnie inaczej... ale tak pewnie mowie każdej dziewczynie, zeby dała mu dupy ;] tylko ostatnio zauwazyłam, że tęsknie do niego.. brakuje mi jego zartów... jego usmiechu ....nie wiem czy myslec o nim powaznie czy nie ... chciałabym , zeby on się zmienił ,, ale pewnie nie doczekam tegoo ..

Gość kocha nie kocha ;p
w nocy dostałam od niego sms , ze chce się spotkać..czy to ma jakiś sens? skoro on ... jest taki dziwny ;|

Gość kocha nie kocha ;p
macie jakies rady jak z nim postapic.. nęka mnie cały dzień.. a ja daje na wstrzymanie... chociaz mu napisała, ze raczej nic z tego nie będzie ... chociaz bym chciała ..

Gość kocha nie kocha ;p
zawijam się w dywan i udaje rolmopsa :classic_cool:

Gość lololololol
olej