Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lovely Bebe

Zmiana koloru włosów

Polecane posty

Gość Lovely Bebe

No więc tak. Mam takie włosy do pasa kręcone jak Shakira bardzo ciemne ale chcę sobie zrobic platynowy bląd. Tylko bez użycia farby czy rozjaśniacza bo chcę je przefarbowac na wakacje. A że mam 14 lat to później szkoła a u mnie w szkole to nawet spódniczki przed kolana założyc nie można a co tu mówic o farbie... Pomożecie?

Gość Anq26
buhahahahahahaha.... Jak bez rozjaśniania to jak chcesz sobie ten platynowy "blĄd" zrobić? Mąką?

Gość trrrrrrrrawa
Nie no, to chyba tylko plakatówki wchodzą w grę. Wiem, o co ci chodzi, tylko z rozjasnieniem to tudniej niż z przyciemnieniem - przyciemnić można i głupią szamponetką. Może kup sobie taką pianke koloryzującą, kolor pewnie malo naturalny, ale moze tym sposobem się da. Albo może zdecyduj sie na inny kolor, jakis rudy albo co, choc jak masz ciemne włosy, to też wyjdzie ci pewnie co najwyzej poblask

Gość taka jedna 21 aaaa
ja se kiedys farbowalam bibuła ;| hahaha bez kitu :D a tak serio serio nie farbuj niczym wlosow nawet jakimis szamponetkami czy piankami, szkoda wlosow, ja bym dala wsyztsko zeby miec naturalny kolor zobaczysz jak pozniej bedzie szkoda przycinac wosy bo poniszczone od tego cudowania na nich