Gość @MALPA@ Napisano Lipiec 14, 2010 poprzednio nikt nie odpisał więc tu próbuję :) ostatnio bardzo się roztyłam ,największym moim problemem są moje tłuste nogi ,znacie może jakieś ćwiczenia ,by choć trochę doprowadzić je do porzadku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość @MALPA@ Napisano Lipiec 14, 2010 ogólnie na całych nogach,mam grube i uda i łydki koszmar do czego się doprowadziłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobrze 1 Napisano Lipiec 14, 2010 juz myslalam, ze nastepny temat o sosie, kant dupy ma racje zapisz sie na aerobik:-) powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość @MALPA@ Napisano Lipiec 14, 2010 wielkie dzieki,mam nadzieję że pomoże:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Borsuk_morski 0 Napisano Lipiec 14, 2010 Jesli zacznie tak cwiczyc nie wprowadzajac wiekszych zmian w menu ... to bedzie miala jeszcze bardziej masywne nogi :x Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
v_Doti_v 0 Napisano Lipiec 14, 2010 Borsuk a co Ty byś doradził na wyszczuplenie nóg ? Ja mam w łydce 40 cm ...i mimo że schudłam z 7kg nogi bez zmian... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Borsuk_morski 0 Napisano Lipiec 14, 2010 Doti - ciezko tak wyrokowac, znajac tylko cm lydkowe i nie wiedzac z czego one sa zrobione. Zazwyczaj wszystko ma swoja przyczyne, odpowiednie jej rozpoznanie na pewno pomoze w znalezieniu rozwiazania ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lelelelel Napisano Lipiec 14, 2010 dobrze, pytam czy masz na imie Izabela?????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobrze 1 Napisano Lipiec 14, 2010 nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Borsuk_morski 0 Napisano Lipiec 14, 2010 dobrze - a jak masz na imie? Mozesz takze podac nazwisko i miesiac, w ktorym sie nie urodzilas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobrze 1 Napisano Lipiec 14, 2010 imie tez moge podac ktorego nieposiadam;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Borsuk_morski 0 Napisano Lipiec 14, 2010 A nie, to imie znam ... Żorżetto ;) P.S. nie zwrocilem uwagi na Twoj blad w pisowni ... jakies nagrody przewidziane? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lelelelel Napisano Lipiec 14, 2010 i tak wiem, ze to Ty Izabelo W. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobrze 1 Napisano Lipiec 14, 2010 Jaka Izabelo W??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobrze 1 Napisano Lipiec 14, 2010 Borsuk_morski dziekuje:-) usmiecch moze byc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lelelelel Napisano Lipiec 14, 2010 jasne, jasne, przeciez widze Cie na zdjeciu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobrze 1 Napisano Lipiec 14, 2010 a gdzie mieszka ta Izabela W ? widziec mozesz, ostatnio bylam mylona z jakas Patrycja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach