Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zona mojego meza

wglad szefa w zarobki mojego meza

Polecane posty

Gość zona mojego meza

Mam pytanie czy moj szef moze sprawdzic ile zarabia moj maz? CHodzi o dochody potrzebne do wypłacenia "wczasów pod grusza" Moj szef poweidzial po tym jak zobaczył ile moj mąż zarabia ze to niemozliwe ze tak mało i ze on wystapi do firmy mojego meza aby to sprawdzic Ma takie prawo? Czy tylko tak mowi Ale sie wkurwiłam

Gość nie ma takiego prawa
zarobki meza pracujacego w innej firmie nie sa jego sprawa! Ma za to obowiazek wyplacic ci kase za wczasy pod grusza:P

Gość zona mojego meza
wypłacic mi wypłacił ale mowi ze niemozliwe ze tyle zarabia ze on to sprawdzi ze wystapi z pismem do kadr w firmie meza

Gość Gagita
Pracodawca nie narusza dóbr osobistych pracownika zobowiązując go, zgodnie z regulaminem ZFŚS, do złożenia dokumentów obrazujących jego sytuację dochodową. Jeśli bowiem przyznawanie świadczeń socjalnych jest uzależnione od kryteriów socjalnych, to oczywiste się staje, że sytuacja pracownika lub innej osoby uprawnionej do korzystania z ZFŚS wymaga każdorazowo wyjaśnienia, ustalenia i oceny. A co do wystąpienia o zaświadczenie do firmy męża raczej cię wypuszcza ...

Gość zona mojego meza
no jak kazdy chyba troszke zanizylam :-)ale skad on moze wiedziec ile moj zarabia i twierdzi ze mało-az tyle to nie zanizylam-wyszlo ze zarabia tyle co ja chce sie tylko upewnic czy moze napisac takie pismo i jak w takie sytuacji sie zachowa firma mojego meza , czy moze mu podac ten zarobiek czy nie ma prawa