Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FlowVirus

Moja kobieta to straszna flirciara - boli mnie to

Polecane posty

Gość FlowVirus

Naprawdę źle się z tym czuję... moja kobieta jest straszną flirciarą gdziekolwiek nie jest sama (a jest bardzo często z racji tego, że dzieli nas 100km więc widujemy się tylko w weekendy) zawsze flirtuje z facetami.. Aż boję się pomyśleć co się dzieje na imprezach kiedy wychodzi sama z koleżankami, skoro sama otwarcie mi mówi np o takich rzeczach jak: "no fajnych kolesi wczoraj poznałam na imprezie" "ale fajni panowie mnie wczoraj zaczepili w sklepie" itp... a raz będąc u niej, wszedłem na portal NK - zapomniała sie wylogować... wszedłem dosłownie na chwilkę w "skrzynkę odbiorczą" a tam MNÓSTWO wiadomości od facetów... i to nie jakieś konta fikcyjne, które sobie robią jaja, tylko prawdziwe wiadomości od prawdziwych gościu boli mnie to... po prostu boje się, że prędzej czy poźniej kogoś pozna bliżej..

Gość roberto di vanio
uu tzw. najgorszy typ kobiety- czyli typowa szmata, szuka na kazdym kroku nowego bolca co prawda istnieje szansa, ze to tylko taka zabawa z jej strony i na flircie sie kończy, ale... wiesz jaka jest na to szansa:) jedna na tysiac jest porządna i konczy tylko na gadce, moze trafil ci sie skarb (dobre sobie..)

Gość kwassssssssssssssssss
Wydaje mi sie, że nie tylko Twoja kobieta tak ma... każda z natury jest nie wierna i szukająca rozrywki na boku

Gość a ty kiedy jedziesz
kurwaaaaa kazda fajna doopa na NK ma w choooj wiadomosci i wiadomo ze na niektore odpowiada.. to normalne ale z tym, ze otwarcie ci mowi, ze poznaje fajnych gosci to bym sie zaniepokoił

Gość Maartusia87
każda dziewczyna tak robi:) i każda tak naprawdę jest w stanie zdradzić, nic na to nie poradzicie chłopcy

Gość eechhhhhhhhhhhhhhhhh
dlaczego kobiety to takie szmaty :(

Gość gwoli wyjasnienia...
bo probuja dorownac facetom

Gość tokurwyityle
no cóż.. kobiety juz takie sa, nawet jak maja faceta to zawsze interesuja sie tez innymi

prawiczek... próbowały ale niegdyś palono je na stosie a dziś inaczej się tłamsi co mądrzejsze.

" Ciekawe czemu nie próbują dorównać facetom intelektualnie " bo trudno upaść tak nisko jak faceci.. :D musiałybyśmy sobie chyba z pół mózgu wyciąć żeby zniżyć się do waszego poziomu.

Gość ttttttttaarara
anomalia.. ty chyba sama nie wierzysz w to co piszesz a jesli piszesz to z przekonania to mam dwa pytania: -jak wygladal twoj wypadek? ewentualnie.. -skąd bierzesz towar? bo widac, ze nieźle działa...

Gość FlowVirus
Pewnie i mojej winy w tym jest trochę, bo jakoś nie przepadam za myciem się (fee... :P:P) i lubię jak mi śmierdzą majtki, więc zmieniam je rzadko. Lubię też dobrze podjeść :P np. pizza, zapiekanki, fasolka po bretońsku. A że potem mam trochę gazy (biorę espumisan) to co? to mnie dyskwalifikuje??

Gość bo to jest anomalia
intelektualna :P

Gość demii
hahahahaha albo ufasz albo nie Albo masz wlasne poczucie wartosci..albo ona cuzje ze nie ejstes facetem tylko zwykla wystraszona ciapa...no sorry Zreszta jezeli wazasz ze ona sobie kogos caly czas poszukuje to po co z nia jestes.... AAA i dodatkowo skoro on apodrywa innych gosci to chyba w ziazku z Toba sie nie realizuje....i jak to napisal ktos na forum tak zwane bycie z kiims z braku laku (zenujace) Pozdrawiam

Gość FlowVirus
demi... a czy ty byla bys spokojny i ogolnie zadowolona, wiedzac, ze twoj facet na kazdym kroku podrywa inne kobiety? bo pierdolisz az milo, solidarnosc babska sie kurwa wlacza a jak sie odwroci sytuacje to juz zle co?? ty kurwa tepa pizdo.. to z braku laku to byla taka lekka ironia, chodzilo o to, ze MIMO, ze wiem, ze ona co chwile z kims flirtuje to ja chce z nia być, poniewaz nie mam nikogo innego na oku a ją samą w sobie tez bardzo polubilem a moze i cos wiecej (nie chce przesadzac, ze milosc, ale napewno zauroczenie)

Gość UCIEKAJ JAK NAJDALEJ
uciekaj od takich bab bo dorobisz sie nerwicy a w najgorszym wypadku zdrady UCIEKAJ

Gość ghfghf
bylem z taka wlasnie osoba dla niej nie bylo problemu. Niestety skonczylo sie to zle . Ostrzegam znajdz sobie normalna kobiete

Gość FlowVirus
około tydzień temu zrobiłem taką małą prowokacje.. odezwałem się do niej na gg z innego numeru, że niby znalazłem ją przypadkowo i mam ochote pogadać bo mi się nudzi... zaczelismy gadac, gadac.. tak godzina mineła minimum i bez zadnych zachamowań wysłala mi swoją fotke, gdybym zapytało nr tel równiez jestem przekonany, ze by podała.. bardzo mnie to boli, tak naprawde to juz odliczam dni do chwili kiedy mi uroczyscie powie "sluchaj , poznalam kogos wiec.... "

bardzo mnie to boli, tak naprawde to juz odliczam dni do chwili kiedy mi uroczyscie powie "sluchaj , poznalam kogos wiec.... " hahahahahahah

Gość niestety ale ona ci enie kocha
Niestety ale Ona cie nie Kocha jest z toba z nudow a szuka innego . Im wczesniej to zrozumiesz tym mniej nerwow zjesz.

Kobieta o której wspomina autor przesadza- zero szacunku do Ciebie i waszego związku. Ja też byłam kiedyś flirciarą, ale gdy poznałam odpowiedniego faceta, teraz męża to się zmieniło całkowicie...

Gość ten koles zawsze szczery
to bankowo musi byc kobita.. bo nie wierze by facet tak murem stał za babami ewentualnie pedał

Gość funtylecaznieba
dlaczego kobiety zawsze flirtują z innymi facetami nawet jesli maja swojego??