Ewcia182 0 Napisano Lipiec 14, 2010 odstawiłam tabletki 3 miesiace temu brałam yasmnelle pierwwszy okres po 28 -29 dniach nie pamietam dokładnie drugi po 31 chyba a teraz juz 34 dzien i nic... wczesniej nie wspołzyłam teraz tak ale z prezerwatywa i wwszystko było ok nic nie pekło ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tan Napisano Lipiec 14, 2010 po odstawieniu tak jest, ze przez jakis czas okres moze byc nieregularny, dla pewnosci mozesz zrobic test Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewcia182 0 Napisano Lipiec 15, 2010 Dalej nic... trochę mnie jajniki czasami zabolą ale to tak minimalnie zwiększyła mi sie biała wydzielina z pochwy zwykle tak przed okresem mam moze wkoncu dostane :/ dzwoniłam do gina powiedział ze to normalka po odstawieniu tabsów i ze jak z prezerwatywa było wszystko ok to nie musze sie denerwowac ... kazał mi czekac i nie panikować :) łatwo mu mówic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach