Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mundurowa żona

Jaki prezent dać mężowi na święto policji??

Polecane posty

Gość mundurowa żona

Tak tak - wiem, CHWDP i takie tam -darujcie sobie, mam takie opinie gdzieś. Pytam poważnie :)

Gość LajzaMineli
kubek z napisem "szeryf" albo ładny długopis.

Gość mgr Halina Lejzi-Arbajt
Obciągnij mu pałę!

Gość mundurowa żona
dziękuję i bez święta ma takie prezenty

Gość mundurowa żona
żadnych więcej pomysłów? :)

Gość mundurowa ja
Nie slyszalam zeby kupowalo sie cos komus na swieto policji, bynajmniej moj mi nic nie kupuje i nawet tego niechce. Nie obchodze tego swieta bo tu nie ma sie czym chwalic tylko schowac pod ziemie.

Gość mundurowa żona
mundurowa - to po kiego tam pracujesz??? A ja chciałabym bo po 1) święto, po 2)awans, po 3) nigdy mu nie robiłam z tej okazji upominków

Gość mundurowa ja
Po takiego ze za 3 lata bede miala 1500 emerytury i gówno bede robiła. Po to. Awans sie ma co 2 lata wiec wyczyn to nie jest.

Gość porsche carrera gt
daj mu wibrator niech sie pobawi z kolegami z mendowni.zobaczysz nic go tak nie ucieszy jak wibrator w jego doopie

Gość mundurowa żona
mundurowa - obciachowa policjantka z ciebie. Z takim podejściem.. daleko nie zaszłaś :P A z tym awansem niekoniecznie - znam sierżantów po 10 latach służby. Chyba lepiej wiesz, nie znam sie to nie polemizuję

Gość mundurowa ja
U nas nikt nie byl sierzantem tak dł, jedynie Ci bez studiow co zawsze cos zrobili. Obciachowy to jest zawod Mimi ze robie w kryminalistyce w buirze az wstyd mi sie przyznac przy znajomych i napewno twojemu tez. Reakcja ludzi na miescie jest podobna wiec nie mow mi to o obciachu, sama robacz z jakim szacunkiem twoj temat traktuja ludzie

Gość mundurowa żona
nie o tym temat ale odpowiem - nie spotkałam się z jakimiś niemiłymi sytuacjami, czy komentarzami z powodu zawodu męża. Może to zależy od charakteru - mój jest dobrym człowiekiem i cieszy się sympatią. Marzył o pracy w policji, moze po 15 latach też będzie zgorzkniały jak Ty, nie wiem... A ludzie mądrzy są na forum, takie stereotypowe dowalanie gliniarzom, ale jak trwoga to gdzie dzwonią???

Gość mundurowa ja
nie jestem zgorzkniala tylko zauwaz jak ta praca zmienia. jest podla. scinasz trupow z drzewa, idziesz po ulicy a nastolatkowie łachaja sie z ciebbie. Ja akurat nie mam kontaktu z ludzmi przestapcami bo to zalezy. nIkt tam nie czeka do normalnej emerytury, kazdy ucieka jak najszybciej moze. Ja tez marzylam o tej pracy i studiowalam w tym kierunku, teraz wiem po 18 latach sluzby ze to najwiekszy blad i nie ma nic do swioetowania. Zyj jak chcesz i uwazaj co chcesz ja wiem swoje, i zdania nie zmienie, koledzy z roboty to samo.

Gość żona Policjanta
Do mundurowej..Właśnie przez takie osoby jak ty policja ma taką opinie! Nigdy się nie wstydziłam tego że mój mąż jest policjantem. Wręcz przeciwnie jestem z tego dumna, bo jest dobry w tym co robi. Pracuje tam już ponad 20 lat i nie jest zgorzkniały. Żal mi Ciebie.. Do Żony.... ja mojemu mężowi z tej okazji najczęściej kupuje jakieś zabawne gadżety, ( świecące kieliszki, kubki,itp) w zeszłym roku kupiłam piękną karafkę na whisky... Pozdrawiam

Gość mundurowa ja
Bardzo mi smutno, że zmarł kapitan Kloss :(