Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ewelina883

ZA DARMO TIPSY - KIELCE

Polecane posty

Szukam Pani ktora zgodzilaby sie byc moja modelka , tzn poszlaby ze mna na kurs przedluzania paznokci w kielcach (termin do uzgodnienia) i swoje pazurki dala i ja bym na nich dzialala, jezeli jakas pani chetna to zapraszam. Przypomna Pani nic nie placi za kurs!!!! Jedyny minus to jezeli pani pracuje to 2 dni wolnego musi byc, bo kurs trwa dwa dni, szczegolly podam osobiscie. Duzy plus jest taki ze za darmo pani bedzie uczestniczyla w kursie i nauczy sie pani przedluzac paznokcie metoda zelowa. Bardzo serdecznie zapraszam chetna Pozdrawiam tel 510761543 Ewelina

Gość ttaaa nauczy sie przedluzac
za darmo..chrzanienie. To tak jakbys byla u stylistki i sie nauczyla. To TY sie raczej nauczysz a nie PANI, to twoje nie jej bledy beda korygowane. I tez mi rewelacja, ze nie placi za kurs, niby z jakiej racji ma placic bedac modelka??!! To raczej powinnas jej zaplacic, za poswiecony czas i udostepnienie dloni, bo wiadomo jak wygladaja poczatki nauki.

Gość Za modelke zapewniona
przez organizatora kursu, musialabys dodatkowo zaplacic niestety. Sama jestem po kursie stylizacji, mialam swoja modelke, z mojej strony miala zapewniony obiad i pokryty koszt dojazdu. Nie uwazam tez, aby ona cos z tego kursu wyniosla, raczej byla znudzona, bo o ile ja mialam zajecie, ona siedziala bezczynnie kilka godzin w malo wygodnej pozycji i pod koniec dbnia ziewala. Wiec nie wiem, czy tutaj na kafeterii kogos znajdziesz, szukaj raczej miedzy znajomymi i to takimi ktorzy nie pracuja. Bo nie wiem czy ktos bedzie w stanie wziac 2 dni urlopu, aby ci towarzyszyc w takim kursie.

Własnie w tym problem ze znajomi połowa wyjechala na wakacje i druga polowa pracuje, i ciezko jest, myslalam ze znajdzie sie jakas Pani chetna,a jak nie to sama pojde na kurs i bede sie uczyla na palec do cwiczen,takie widze rozwiazanie.

do ZA MODELKE ZAPEWNIONA Jestes moze z kielc? moze mi polecisz gdzie organizuja kursy bez modelki?

Gość ale to zalezy czy jest
jasne, i myslisz, ze ktos bedzie z dumą śmigał w takich tipsach. bo profesjonalnie na kursie to ty ich na pewno nie zrobisz.

Gość Mali.....
Ja bym była chętna, ale daleko do Kielc ;]

choć nie życze źle, powodzenia!

Dzieki laseczki :) a moze znacie gdzie w ck sa kursy metoda zelowa? bez modelki? prosze o wszelkie info:) Pozdrawiam Was:*

poszukaj w necie, pewnie cos by sie znalazlo.

Gość napisz do znajomych na nk
lub osob z kielc, na pewno znajdziesz :) powiem Ci ze lepiej uczyc sie na modelce niz na wlasnych dloniach bo to pozniej na kims bedziesz robila paznokcie a nie na sobie a inaczej robi sie sobie i inaczej komus

Wiesz, w peegy sage zapewniaja modelki, glowna siedziba jest w piastowie pod warszawa, ale maja jakas filie w twoim miescie, nie wiem tylko, czy tez sa tam szkolenia, musialabys sie dowiedziec. Podam Ci stronke http://www.peggysage.pl/index.php/salony,14.

niestety nie jestem z kielc, ani okolic.

Gość ja robiłam kurs
i moja ręka była moją modelką :) to najlepsza metoda, dzięki której nie jest dla mnie problemem zrobienie sobie paznokci. Poza tym takiej "modelce" nie zrobi się krzywdy :D

Gość ja robiłam kurs
SPN robi kursy bez modelek

a pomysl ze sztucznym palcem nie jest dobry. Nie ma to jak praca na modelce..mnie sie ten palec z truposzem kojarzyl ;). ze dwa paznokcie mozesz zrobic, ale bardziej dla wyczucia materialu i pocwiczyc metode nakladania zelu, ale uczyc sie juz jednak na modelce polecam...to poprostu dwie rozne bajki. Jak beda Cie namawiac do zakupu palca, nia daj sie naciagnac, sa to moze niewielkie pieniadze, ale wyrzucone w bloto, potem i tak z tego gadzetu nie korzystasz.

Gość mama 5 tygodniowej śmieszki
ja tez byla na kursie w kielcach.Po drugiej stronie kina moskwa jest taka hurtownia i nad nią sa organizowane kursy. Mozesz isć do tej hurtowni i sie umówic i powiedziec ze nie masz modelki o ci oni kogos znajda za darmo i nie proś się na forum bo widze ze same osoby co lubią krytykować są. ja miałam akurat wlasna modelke i wcale jej paznokci nie zepsułam bo po każdym ułożeniu żelu przed utrwaleniem pani co prowadzi kurs sprawdzała i jak bylo cos nie tak poprawiala. Tak że nie ma co siuę obawiac ze popsujesz komuś paznokcie

Gość ta super z radomia
zapłacisz za autobus z ostrowca i jestem chętna