Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to ja anonimowo

STARAM SIE I NIC

Polecane posty

Gość to ja anonimowo

to takie smutne... :(

Gość ??????????
polecam samoobserwację , zaszłam za pierwszym razem a wcześniej nic. I radzę wybrać się na jakieś wakacje i wyluzować bo ciągła myśl że się nie udaje nie pomaga...

Gość to ja anonimowo
mierzylam sobie temperature, bralam olej z wiesiolka na poprawienie sluzu i nic... dzis znow z rana niespodzianka:(

Gość ??????????
a jak brałaś olej z wiesiołka ? bo oleju nie należy brać w fazie lutealnej bo może zaszkodzić. Jesteś może na 28dni ?

Gość to ja anonimowo
bralam do owulacji. nawet 2,3dni przed juz nie bralam

Gość ??????????
czyli póki co wszystko ok, długo się staracie jeśli można zapytać ?

Gość to ja anonimowo
przepraszam ze dopiero odpisuje:( no staramy sie poki co 4 miesiace. wiem ze moze to niewiele ale smutno mi i moj facet choc tego nie okazuje zaczyna sie martwic

Gość to ja anonimowo
dzis moja przyszla tesciowa zaczela temat o wnukach a mnie lzy w oczach stanely. tak mi sie przykro sie zrobilo... a moj powiedzial ze ja za 3miesiace sie nie uda to pojdzie na badanie nasienia... czy jakies badania moge juz zrobic czy jeszcze za wczesnie?

Gość to ja anonimowo
salide to takie smutne:( czemu jak chcemy to nie mozemy miec:(

Gość to ja anonimowo
sadie przepraszam pomylilam nicki:(

Gość to ja anonimowo
jakie badania moge zrobic na dzien dzisiejszy? ostatnio u gin. bylam w kwietniu. robil mi usg jajnikow wszysto ok

Gość to ja anonimowo
up

Gość tez sie staram ja ja
zrob badania hormonów polecam , jak masz za malo progesteronu lub estradiolu nie zajdziesz w ciaze, jak masz za duzo prolaktyny tez nie zajdziesz, tak samo przy duzym testosteronie tez ciaza nie realna i hormony tarczycy polecam. W skrócie to: progesteron, estradiol, testosteron, prolaktyna, tsh, ft3 i ft4. u nas kazdy kosztuje w laboratorium od 25 do 30 zł.

Gość czekająca...
hej. wiem że to nie jest pocieszające ale niestety chyba trzeba trochę odpuścić tzn nie myśleć o dziecku cały czas. Ja z mężem staram sie od 7 miesięcy i niby wszystko dobrze też brałam olej z wiesiołka używam testów owu nawet leżę z tyłkiem w górze pół godziny- bo przecież nie zaszkodzi:)) i nic... jutro zamierzam testować bo jak zwykle mam kilka objaw, które mogą wskazywać na ciążę ale znając życie będzie I krecha!! a 4 miesiące to naprawdę jeszcze nie długo podobno trzeba się martwić jak rok nie wychodzi...Będzie dobrze!!:)

Gość to ja anonimowo
dzieki dziewczyny za wpisy:) wiem ze to malo. moja siostra starala sie dwa lata a teraz ma dwojke tyle ze ona miala pcos wiec ciezko jej bylo. mysle ze na razie sprawdze tylko progesteron i zaczne robic testy owu, moze to cos da:) pozdrawiam

Gość ja rodziłam
to się nie staraj :)