Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepoważna licealistka

Czy to normlane,że licealista zachowuje sie niepoważnie?

Polecane posty

Idę teraz do liceum,a nadal zachowuje sie dziecinnie...nie umiem być poważna...co o tym sądzicie?

Gość fffffffffffffffffffdswa
tez ide do liceum..poważna to ja jestem tylko w domu

do fffffffffffffffffffdswa: Dokładnie ja tak samo!!:D

Gość fffffffffffffffffffdswa
niepoważna : Szajba to ci minie dopiero za 1-2 lata :D

do fffffffffffffffffffdswa: a nie da się jakoś srócić tego czasu?

to zupełnie nienormalne:olicealista powinien rozglądac sie za miejscem na cmentarzu i składac na trumne a nie zachowywac sie niepowaznie:o

Ale źle mnie niektórzy odebrali! Idę już do liceum,a nie zachowuje sie jak licealista tylko jak 2 gimnazjalista! nie potrafie sie zachować poważnie nawet w poważnych sytuacjach! o to mi chodzi!

Gość HUMAN RELATIONS
Dla kogo? Da licealistów i licealistek Co trzeba zrobić? 1. Zastanów się co rozumiesz przez hasło “CO Z TYM ŻYCIEM?” i zrób zdjęcie, które odpowiada Twojej wizji 2. Wyślij zdjęcie na nasz adres mailowy biuro@humanrelations.com.pl Każda osoba może zgłosić aż do 5 propozycji zdjęć! Do kiedy? Zdjęcia należy wysyłać do 16 marca br. 17 marca ogłoszone zostaną wyniki – zdjęcia które przeszły do drugiego etapu. W drugim etapie to internauci poprzez głosowanie wybiorą zwycięzcę. Co można wygrać? Warsztaty do wyboru spośród następujących tematów: planowanie przyszłości, budowanie pewności siebie, zarządzanie czasem, techniki efektywnego zapamiętywania prowadzone przez trenerów Human Relations. Warsztaty możemy przeprowadzić na terenie Warszawy lub Łodzi. Szczegóły na naszej stronie internetowej www.humanrelations.com.pl i na profilu na facebooku facebook.com/coztymzyciem

Gość gość
ciesz się tym, że jeszcze możesz czuć się wesoło, jak po studiach zaczniesz szukać jakiejkolwiek pracy to wtedy zapłaczesz, jak jedyne co będą mogli ci zaoferować to call center :)

Gość gość
Normalne. Przeciez tak naprawdę jesteś jeszcze dzieckiem :D nienormalne to by było po 20stce, około 25 r.z, teraz jeszcze ciesz się tym jaka jesteś:)