Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

-Leworęczna-

Jak smkuje cukinia???

Polecane posty

Hej! Mam pytanie czy posiadacie jakies fajne przepisy na zapiekanke z cukini/cukinie nadziewna? Nigdy nie jadlam tego. Dobre to jest?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gwiazdeczka kochanaaa
dobre!!!! uwielbiam leczo!!! pychaaaa aaa zjadabym a juz jest cukinia???

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kruq z nat mosza
Cukinia i baklazany sa pyszne jako kotlety.Ale strasznie olej sie wchlania.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
:-) wlasnie nie wiem czy jest. Kompletnie sie nie znam na robieniu cukini. Hmm ale ludzie mowia zedobra jest z niej zapiekanka.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość tojatojatojatoaj
najlepsza cukinia jest w leczo.....i tylko w takiej postaci ja lubie:-)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
bo cukinie mozna robic na wiele sposobów. mozna dodac do wszytskiego. poszukaj w necie, na pewno cos znajdziesz.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
jest bez smaku, jest za to doskonałym "wypełniaczem" np do leczo, szaszłyków niski IG, dobra przy dietach

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Skarbik
Cukinia z krewetkami i makaronem z sosem czosnkowo-sekowo topionym pycha :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
cukinia nadziewana ryżem: młodą cukinię obrać, przekroić na pół wydrązyc środek, posypać solą i pieprzem jako farsz: podsmażone pieczarki podsmazona cebulka ryż przyprawy: vegeta, pieprz, ja daje sporo czosnku wydrążony pokrojony środek z cukini (ale nie całość bo za bardzo ciapa będzie) ewentualnie można dodać mięso mielone (jak kto lubi) na cukinie nakładamy farsz i dusimy na pateli (ewentualnie piekarnik) jak cukinia będzie miękka (ewentualnie mięso) kładziemy na wierzch plasterki sera pycha :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość albo usmazyc jak schabowego
dobre sa cukinie

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×