Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość już się nie bede podszywać

Boję się... Czy coś mi grozi???

Polecane posty

Wczoraj na kafe widziałam jeden temat, gdzie zgłoszono dziewczynę na policję, bo ukradła kilka szmat ze sklepu i parę kosmetyków. Dziś pewnie miała już w domu najazd antyterrorystów... Myślałam, że jestem w miarę bezpieczna w sieci, ale się łudziłam. Właśnie sobie przypomniałam, że kilka razy się podszyłam pod kogoś na kafe :( Rozmawiałam już na ten temat z adwokatem. Powiedział, że to bardzo ciężka sprawa i mogę dostać nawet 25 lat :( Już po mnie 😭

Nikt mnie nie pocieszy? 😭 A tak poza tym, to działa wam YT?

Gość Nympho
25 lat za co? za podszywanie sie za kogos w sieci? za kradziez kilku szmat? ehh tempa istoto!!! nie zasmiecaj kafeterii

Gość fufunieczekmyszeczek
popłaczmy razem 😭 + 😭

Gość krokodylica
Ja Cię pocieszę. Nie martw się. Te 25 lat szybko zleci i potem znów będziesz wolna. :)

Gość bmw m5
już czakają na ciebie na białołęce.25?powinnaś dostać dożywocie:). miłego garowania

Gość fcfc
daj link do tego tematu

Gość tu uzywaj proxy
idiotko :)

hahahah! wczoraj pękałam ze śmiechu jak tamci debile straszyli laskę, że wpadnie do niej policja, bo napisała że przekleja w sklepach metki z tańszych ubrań na droższe albo że przelewa sobie kosmetyki w drogeriach. ciekawe czy antyterroryści ją przesłuchują :D

Gość tu uzywaj proxy
poza tym na kafe nie podszywasz sie pod "prawdziwa" osobe, poniewaz zalozenie konta nie wymaga podania prawdziwych danych osobowych :) wiec nie masz sie co martwic. Najgodsze co moze cie spotkac to zablokowanie na stronce :) pozdro Carrie :)

proxy to jest pestka dla mężów i przyjaciół kafeterianek, ktorzy są informatykami. Poza tym przez lenistwo nie korzystałam z proxy, i jest już za późno :(

SarahJessicaParker, Ty się nie śmiej, bo ja tu sram pod siebie ze strachu :classic_cool: Ciekawe co sąsiedzi powiedzą jak antyterroryści się pojawią u mnie w domu :(

Gość zawisza czarna
antyterroryści nie są od przesłuchiwania, na boga! :classic_cool:

poznański kwiat polny, dziękuję bardzo :) 🌼

Gość \ncvzxz
wątpię że się tym zajmie policja,ale to że cafe udostępnia numery ip to wiem na pewno,przekonałem sie ,nie miałem na bakier z prawe,ale z innej dziedziny

"antyterroryści nie są od przesłuchiwania" hmmm, gdzieś tak napisałam? (nie chce mi się czytać wszystkiego ponownie :D :P) Mnie nikt nie musi przesłuchiwać. Po co, skoro mają już mój ID :(

Gość tu uzywaj proxy
ja tam sie bede podszywac bo to fajna zabawa i jak mowie nie lamiesz zadnego paragrafu zabronione jest przywlaszczanie sobie cudzego nazwiska, nie cudzego nicka hehe ale widac ze masz mniejwiecej tyle rozumku co panna CarrieB, wiec sie nie dziwieze posrywasz w gacie

poznanski kwiat polny, wiesz tylko tak sobie teraz pomyślałam, że antyterroryści, zwiną o wiele więcej podszywaczy z kafe niż tylko mnie... Nie wiem czy podołasz z odwiedzinami i paczkami dla każdego :D

Gość zawisza czarna
"hmmm, gdzieś tak napisałam? (nie chce mi się czytać wszystkiego ponownie" nie ty, nos gigant znaczy sara dżesika parker :classic_cool:

Gość jdvnjdgn
Dżizys, czy wy nie rozumiecie, że autorka jedynie robi sobie żarty z wczorajszych osób, które siedziały na kafe? To jest po prostu ironia. Tak ciężko to zrozumieć? :O Przecież to wiadome, że jest świadoma tego, że nic jej nie grozi.

Gość jdvnjdgn
Mój post był skirowany do Nympho i proxy. Cała reszta chyba załapała.

A działa wam ten YT? :classic_cool:

Co to znaczy nos gigant? bo ktoś napisał tak w stosunku do mnie... czy to obraza? normalnie już jesteście wszyscy zgloszeni na policję! jutro antyterroryści będą u was w domach! :classic_cool: