Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość E//W//A

Seks bez zabezpieczenia 25 dzień cyklu

Polecane posty

Gość E//W//A

Moje cykle mają zazwyczaj 29-30 dni. Kiedy stosowałam tabletki i to długo, ale od 5 miesięcy stosujemy z mężem prezerwatywy, od tego czasu moje cykle naturalne są właśnie 29-30 - dniowe. Termin okresu miałam w poniedziałek-wtorek rano. w piątek o 23-ciej uprawialiśmy seks bez niczgo, ech tak się nam , głupkom, wydawało, że to już 100% bezpiecznie :O (mamy dziecko 2-letnie i nie chcemy drugiego przez najbliższy rok). a pigułki odstawiłam z powodów zdrowotnych (nerwowość, sucha swędząca skóra). mam delikatne objawy kresu, tzn. od czasu do cza bóle podbrzusza, ale słabe. najgorsze były w niedzielę teraz prawie nic. jednak sądzę, że szansa jest znioma?? miałam troche stresu w ostatnim miesiacu tzn. tuż po poprzednim okresie, ale nie były to jakieś straszne problemy i nerwy, tylko trochę większy stres, niż przeciętny człowiek ma zazwyczaj...

Gość E//W//A
wybaczcie błędy *okresu *znikoma itd

Gość paulina 24
Spokojnie jeżeli okresy masz regularne to sznese są naprawdę znikome bo z tego co opisujesz były by to dni niepłodne. A może sprubuj jakiejś innej metody antykoncepcji ja mam "Lady-Comp" i dzięki niemu nie stresuje się czy wpadne czy nie.

Gość E//W//A
paulina 24 też tak myślę, ale ... wiadomo. tragedii by nie było, ale przeprowadzamy się do innego miasta w grudniu, więc ... w ciąży ? niekoniecznie :-/ myślę o innych tabletkach, stosowałam 2 rodzaje i po każdych , po jakimś roku, dostawałam bardzo swędzącej skry na nogach i rekach.... czekam na okres, póki co.

Gość i co jest okres
bo mam podobny problem :( czekam na okres juz 4 dni sie spóźna, seks bez gumki w 23 dzien cyklu, mam @ co 28 dni czasem co 29-30 ale rzadko...