Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mia19-5

sie wkurzyłam

Polecane posty

Rozmawiałam z kolezankąo wyjedzie na wakacje. Ona jedzie z chłopakiem i jego siostrą. Ja powiedziałam , ze na 50 % mogę z nimi jechac ona mi powiedziała, ze jedziemy w piątek i ze juz decyzja zapadła wkurzyłam się bo ja nie moge jechać w piatek, bo mam teraz dużo spraw do załatwienie i z kasa krucho a ona podjeła dezycję za mnie... i co ja mam teraz zrobić.. powiedziałam jej, ze nie wiem czy będę mogła jechać to ona się na mnie pogniewała,ze już wsszystko załatwione ;| no ale ja jej mówiłam, ze 50 % jak coś a nie na 100% będe mogła i teraz nie wiem co zrobić muszę składac papierry do szkoły to jest dla mnie ważniejsze, ale wiem, ze ona się do mnie nie będzie odzywała ;|

Gość ladaco
zrob mi loda to pojedziemy razem do zoo

Gość napoczatekdnia
Skladaj papiery i sie nia nie przejmuj

powiedziała mi , ze do piątku powinnam sie wyrobić.. no kurde no ;| w sumie to i nawet mi się nie widzi ten wypad ;| bym pojechała ze względu na nią .. ale jak pomysle o jej chłopaku i jego siostrze ;|

Gość Samanta DżONS,
zwariowałas?????????????????????????????????????? olej ja co to za przyjaciólka! olej ja, złoz papiery na studia, a a na studich poznasz mnóstwo innych prawdziwych przyjaciólek. nie przejmuj sie nia i olej ja na maksa. JEJ STRATA.

Już sie do mnie nie odzywa.. ta super.. weźcie kurde.. , że ona może sobie pozwilić na ten wyjazd , bo nie zdała matury, to nie znaczy, że ja tez nie miałam szukać pracy .. studia.. nie jade.. kurde gdybyśmy jechali w sierpniu tak jak było planowane,,,... już wiem , ze ten jej smieszny chłopak już na mnie gada.. co to za przyjaciołka nie chce z Tob ajechać i ze już wszystko załatwił a ja ich wystawiłam.. pewnie ona mu powiedziała ze ja na 100 pojade z nimi ... dobra kurde jak ona mnie teraz nie zrozumie.. to widać jaka to był aprzyjaciółka...