Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość corazlepiejjestmitu

Chyba przechodzi mi uczucie do chłopaka...co robić?

Polecane posty

Gość corazlepiejjestmitu

Kiedyś poznałam bardzo fajnego kolesia...on ma 22 lata a ja 20...bardzo sie w nim zauroczyłam,chwilami myślałam,że to miłość...jemu raczej na mnie zależy,ale po miesiącu bycia razem czuje,że mi z nim przechodzi...Wiem,że to może zabrzmieć dziwnie,ale nie chce by mi minęło... Wiem,że to troche brzmi szczeniacko,ale mam właśnie taki szczeniacki problem,który mnie chwilami przerasta... Byłabym wdzięczna gdybyście podawali sensowne i poważne odpowiedzi...

Gość ladaco
nie jestes szczeniakiem tylko suką

Gość corazlepiejjestmitu
Ladaco! Kolesiu! Ty chyba czytać nie umiesz! Twój poziom inteligencji jest poniżej zera skoro nazywasz mnie suką bo chce ratować moje uczucie do tego chłopaka! Naprawde współczuje głupoty!👋

Gość corazlepiejjestmitu
ale ja właśnie nie chce siez nim rozstawać...jeszcze mi na nim zależy ale widzę,że jużcoraz mniej..i właśnie chce to ratować,chce sobie cos wbić do głowy co by umocniło mnie jeszcze bardziej w tym uczuciu...

Gość corazlepiejjestmitu
up

Gość sddsdsd
no okej pomoge :) tak wiec to nie jest szczeniackie..poprostu to nie jest TO...ale czekaj az MINIE puki zalezy to staraj sie moze trzeba to jakos urozmaicic,w łózku? nie wiem cokolwiek,mysle ze zalezec by zaczelo jakby jakas ladna pani kolo niego by sie czaila 🖐️ hehe...wtedy bys go kochala,natura ludzka :) chyba ze jakby nie ruszalo to uciekaj i to znaczy ze to nie to :)