Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość walcząca z..

burza..uczuc i co dalej...

Polecane posty

Gość walcząca z..

No i walczę..Walczę z samą sobą walczę z uczuciami.. Stało się I tylko nie umiem wybrać..nie umiem powiedzieć dość jednej ze stron..czemu to tak boli..czemu to takie trudne..ludzkie życiowe dylematy.. Samotnie dni i noce od wielu lat dały mi się we znaki..praca jest..dziecko tez ale niema tego czego człowiek potrzebuje..tej drugiej osoby na co dzień żyjemy osobno 10 lat i chyba już nadszedł mój kres Stało się to czego w życiu nie zakładałam a jednak ..jesienią zeszłego roku pojawił się Onbył w trakcie rozwodu..wiedział na czym stoję ja..ale czeka..czeka na to co zrobięa ja ? Ja nie umiem się zatrzymać w doczesnym życiu i nie umiem zrezygnować z tego nowego, które się buduje jakiś czas temu ..usłyszałam Kocham Cie choć wiem , że nie przyszło mu łatwo, ale powiedział jasno chce czystego układu..chce związku na normalnych zasadach dzisiaj się dusi..tak jak jaale jest druga strona medalu..walcząca też o mnie..bo jak twierdzi takiej kobiety się nie zostawia..że kocha nad życie i nie da mi odejść Nie wiem co mam zrobić ..nie wiem jak z tym żyć

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować