Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to trzeba miec serio cos

zalamalam sie jak to zobaczylam jak mozna cos takiego dac?

Polecane posty

Gość zwisy ma jak krowa dojna
!!!! hahahah:D juz nie burz sie tak dziewczyno, wiemy , ze to ty ;D🖐️ jak juz wstawiasz takie foty na forum publiczne to chociaz moglas te oblesne ciuszyska i kapcie zdjac i zalozyc cos normalnego, mniej rażącego oczy :O🖐️

Gość anetttttttaaa
co te hormony robią z kobietami! mam nadzieję że jak będę w ciązy to mi nie odbije i nie będę nigdzie wstawiała takich zdjęć

Gość pokazywac takie zdjecia
powiem tylko, ze na prawde chcialabym tak wygladac w ciazy. Jakby mi to ktos zagwarantowal to bym sie tak bardzo nie bala zajsc w ciaze ;) A wg Was to co to znaczy byc zaniedbana, zapuszczona? Kapcie? Kapcie mozna zdjac, to samo spodniczka i biustonosz. Ona zdaje sie jest w swoim wlasnym ogrodzie :P Sama w ogrodzie u siebie czesto gorzej sie ubieram :D Po cholere mam sie odstawiac jak ide lezec w trawe sam na sam z robalami? :D

Gość szokers
boze, co za kuciapa! ale cycki wygodnie se leza na tym bebnie wiec luz.

Gość zwisy ma jak krowa dojna
ja nawet do sprzątania ubieram się w ekskluzywne ciuchy z diora czy prady, więc zamilcz :O🖐️

Gość jio;joi
Sama w ogrodzie u siebie czesto gorzej sie ubieram ale chyba nie ladujesz potem takich zdjec na portale spolecznosciowe?

no kochani, po pierwsze zaraz urodzi, po drugie tylko pozazdroscic takiego ogrodu = marzenie, bedzie mialo gdzie dziacko hasać. glupota wstawiac to na nk ale ogrodka i brzuszka jej zazdroszcze. sama mialam tuz przed porodem troszke jednak mniejszy i zdjecia trzymam w albumie a nie na serwerze nk.

Gość gingeeer
już bym wolała być płaska niż mieć takie zwisy :O

Nie laduje zadnych zdjecw ogole nigdzie w necie. Mam schize na punkcie prywatnosci i anonimowosci ;) Co do zdjecia to sie zgodze. Tylko zszokowalam sie ze tak wszyscy skrytykowaliscie normalnie wygladajaca kobiete w ciazy. Czy Wy same Jessiki Alby widzieliscie w ciazy? :D

Gość to trzeba mieć coś z garem
Do tej z pierwszej strony i innych żyjących w internetowej Nibylandii - to miło, że inną kobietę nazywacie świnią, klasa i poczucie realizmu aż z was tryskają (kobieta w ciąży często tak właśnie wygląda, jej wygląd jest normalny, bez względu na wasze wyimaginowane koleżanki wyglądające jak modelki, tudzież internetowe foty z toną photoshopa). Ta dziewczyna ma z garem, bo wystawia obnażone, niechlujne zdjęcie tak intymnego stanu jak ciąża na poblicznym forum. I tylko dlatego. (Boże co za czasy, kobieta kobiecie by wykłuła oczy i od świń ją wyzywała za wygląd w ciąży! :O )

Gość anetttttttaaa
jej sąsiedzi to mają dopiero widok:D jak ona tak prawie nago w tym stanie chasa po ogródku nie ma co

Gość antypatologia
No nie, nie musi sie do ogrodu odstawiac jak stroz w Boze Cialo, relaks w ogrodzie to jest (czesto) prywatna sprawa i jesli babeczka ma takie mozliwosci, to niech sobie gola chodzi. Swietnie, ze ma swoj ogrod i moze w ten sposob go wykorzystac. Ale...jak idzie sie pokazac bardziej publicznie, to chyba nie wykurwia na miasto w papciach, bez stanika i z tak zle dobranymi do wagi ubraniami. Sadzac po publikacji, mam obawe, ze jednak tak.

ja oceniam tylko wyglad kobiety ze zdjecia. Nie jej osobowosc, czy charakter. Analizy psologiczne zostawiam innym ;) A fakt jest taki, ze cialo tej kobiety jest najzupelniej normalne :)

Gość szokers
do fokarium z takimi okazami :o

Gość wojciech cejrowski
no mam dwie kolezanki co teraz sa w ciazy i podobnie wygladaja faktycznie to wszystkie tak wyglądają tak jedna koleżanka nie miała brzucha

Gość wojciech cejrowski
ale faktycznie przesadziła zeby dawac zdiecie na nk