Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tess147

nieregularny cykl

Polecane posty

Gość tess147

Witam wszystkie panie! Mam do was pytanie. Od mniej wiecej 10 miesicy moj cykl wydłużył sie do 32 dni, przez jakis czas unormowało sie to lecz ostatnio miesiaczke dostałam po 34 dnia a teraz dostałam okres po 37 dniach. czym moze byc to spowodowan??? Czy ma wpływ na to ze przez ostatnie pół roku cierpie na grzybice pochwy i biore rozmaite leki? dziekuje wam za pomoc

Gość lelelelel
kurcze, a dlaczego nie spytasz gina? :P ale tak to może powodować zmiany w cyklu. tak samo jak dluga podroz , zminana klimatu itp

Gość tess147
byłam u lekarza i sie go pytałam czym to jest spowodowane to machnoł tylko reka...:/ ale jednak mnie troche to niepokoi...

Gość lelelelel
to co to za pseudolekarz :o

Gość tess147
nie wiem ale niestety w mojej miejscowosci nie ma innego... a jednak przy tak przesuwajacym sie cyklu nie mozna ustalic dokladnie swoich dni plodnych i dni nieplodnych....

Gość thaisse80
Radze Ci to jakos wyjasnic i wyleczyc bo w przyszlosci mozesz miec klopoty z zajsciem w ciaze jesli sie bedziesz starac. ja majac nieregularne okresy staralam sie 4 lata. ginekolog tylko machal reka i mowil ze to nic takiego. dopiero jak poszlam do innego to sie bardziej zainteresowal i dzieki temu zaszlam w ciaze po niecalym roku od uregulowania.