Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daniel z pozniania

powiedziałem że bez intercyzy ślubu nie będzie

Polecane posty

Gość daniel z pozniania

a narzeczona powiedziała ze jak tak to mnie rzuca, wychodzi na to że chyba kocha pieniądze a nie mnie, zdecydowałem się na intercyzę widząc jak mojego brata załatwiła jego żona, musial oddać część majątku

Gość nfjhfjnjfhkdfn
to chyba Ty bardziej kochasz pieniadze a nie ją

Gość a ja Ci powiem tak :
właśnie widać jak jej zależało. bardzo dobrze zrobiłeś :)

Gość daniel z poznania
przepraszam ale jak widze swojego brata, to nie pozwole aby cos takiego mnie spotkało, ona po slubie bedzie miala dostatnie zycie, wiec nie wiem dlaczego nie chce podpisac, pewnie bede musial ustapic i kupie mieszkanie przed ślubem a nie po nim jak planowalismy

Gość ab7
przy takim podejściu to małżeństwo i tak nie miałoby szans na przetrwanie

Gość daniel z poznania
nie myslalem o intercyzie, to przez zone brata podjąłem taką decyzję, zmyślalem że znam ją bardzo dobrze i nigdy w zyciu nie spodziewałbym się czegoś takiego po niej

Gość ecfergrtjnymmk
wiesz jak ktos mysli o intercyzie to z góry zakłada ze małżenstwo moze nie wyjść kobiety jak wychodza za mąż to są przekonane ze to na całe zycie, a jak się dowiedzą, ze facet sie zastanawia czy to przetrwa to po co im taki niepewny ślub?

Gość nfjhfjnjfhkdfn
widzę, że Ty od razu rozwód zakładasz

Gość daniel z poznania
dlaczego podpisanie intercyzy odbiera się negatywnie ? kobiety myślą że będą z kimś całe życie, to dlaczego jest tyle zdrad, dlaczego młode laski wychodzą za starych kolesi, czy oni mają wiecej do zaoferowania? chyba tylko kasy

Gość ab7
dlatego, że małżeństwo to jedność i wszystko jest wspólne nie powinno się rozdrabniać na moje i twoje ja też nie chciałabym takiego faceta

Gość umcik cmcik
ja gdyby facet zaczoł mówić o intercyzie to bym go żuciła bo męża chce miec jednego dlatego takie cos nie byłoby potrzebne. Jak ktos prosi o podpisanie tego papierka oznacza to tylko tyle że sie z góry zakłada że sie chce rozwieść, inercyza ma być w końcu formą zabezpieczenia

Gość zośka rozkośka xxxxcc
uraziles ja tym chamskim zachowaniem

Gość umcik cmcik
tu chodzi o samo istnienie intercyzy, Oznacza ona że sie drugiej osobie nie ufa w pełni albo samemu ma sie zamiar zostawić po paru latach ja sie małożek znudzi.\ Tu chodzi o istote intercyzy

Gość no skoro się wychodzi
z założenia, że i tak bedzie rozwód... To co miała robić, być z tobą i póxniej zostać rozwódką? I to bez niczego? Skoro chcesz się z nią rozstać, to po co w ogóle sie oświadczałeś? :O