Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aquarel truskawkowy

Zdradzamy i... dobrze nam z tym!

Polecane posty

Gość Aquarel truskawkowy

Teraz możemy porozmawiać na swoim własnym temacie ;)

Gość dziewczyna-ze-śląska
nigdy nie zdradziłam i nie mam takiego zamiaru...

Gość Aquarel truskawkowy
Taaak, ja też tak kiedyś mówiłam 🖐️

Gość Aquarel truskawkowy
Po prostu - uwielbiam się kurrwić, mama była kurrwa, babcia, prababcia. i tak to juz jest u nas - kurrwyu jestesmy :classic_cool:

dziewczyno ze sląska kazda z nas sie wypiera ale zycie pokazuje inaczej ja tez sie zarzekałam ze nigdy nie zrobie wielu rzeczy ale wyszlo inaczej :P

aquarel no co ty powaznie??? ::) ja zdradziłam jak narazie raz ale zakazany owoc bardzo smakuje :) i pewie zrobie to jeszcze nie raz :)

To wyżej, to oczywiście jakieś dziecko nudzące się w wakacje ;) Tak, to prawda... zakazany owoc lepiej smakuje... i chyba coś w tym jest, że jak raz się zdradzi, to później się to powtarza...

ja nigdy nie planowalam zdrady... tak jakos samo wyszło i wszystko pobiegło swoim torem..... a z facetem do którego chce jechac nie łaczy nas jak narazie seks ale jest duża chemia :P

Gość Aquarel truskawkowy tru
Ta na czarno to jakaś zjebana piz.dolina. Ja jestem prawdziwa. Ad rem: lubię przyjmować panów w skórzanych (skaj) kurtkach i sygnetach w mym domu, lubię jak rżną mnie w piz.dę aż piszczę a potem rzucają te kilka euro na mój zalany spermą pysk.

aquarel zrobiłam to z facetem młodszym od siebie fakt był czuły...i przywiązywał wage do pieszczot wlaściwie do kazdego detalu ale jednak chyba brakowało mi takiego spontana z nim - szalenstwa i dlatego teraz jade do 30-stki :P

Gość tak oto rosnie
to ze jest wszedzie to nie powod zeby sie nim chwalic, trzeba rownac do najlepszych, a nie do najgorszych

Gość wytanieszmaty
kobiety to szmaty i zawsze beda szdradzac

tak.. najlepiej zaraz walić zlotymi myslami znam wiele osób które były przykładnymi zonami i kobietami miały mdle zycie bo były az za grzeczne dla swoich facetów i do dzisiaj załuja ze ich nie pusciły w rogi...kuxwa seks jest wszedzie w tv w teledyskach i nikt nie robi z tego powodu halo... a to z kim sie pieprzymy to jest nasza sprawa

Gość Aquarel truskawkowy tru
natarłam się gównem i idę się podupczyć z moim nowym psiakiem... ma obiecującą szminę i spore jądra, które już na próbę ssałam. :classic_cool:

Gość renia1190 nl
ja np. rucham się chętnie ze starcami, dają mi za to cukierki itp. Lubię też zajść w ciąże z jakimś kolesiem, usunąć, zjeść płoda :classic_cool:

sluchaj jakiś głupku nie podszywaj sie za mie widocznie nie grzeszysz głupotą i idiotyzmem

Popłakałam się ze śmiechu, poważnie :D Kocham kafę i zawsze mi się humor poprawia jak tu wejdę :classic_cool: Wracając do tematu... renia --> gdzie się wybieracie w ten weekend?

Gość całkowicie czarny kot
fan-club zdradzaczy? też jest się czym chwalić...

aquarel on mieszka w bygoszczy wiec wybieramy sie na basen na plaze :) i na impreze oczywiscie no i nocka u niego.... nie pozwolił mi nocowac w nieznanym mieście :)

Gość watpie zeby ktos to przeczytal
A ja zdradzalam mojego bylego po tym jak sie dowiedzialam ze on zdradzal mnie z moja kolezanka. zerwalam z nim jak dowiedzialam sie ze dupczy stara gruba i oblesna babe bo jak sam stwierdzil jestem za chuda i za mloda a tamta jest jego idealem buahahaha. zreszta dzis juz maja dziecko...