Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aquarel truskawkowy

Zdradzamy i... dobrze nam z tym!

Polecane posty

Gość a znacie moze takie
pojecia jak : uczciwość, szacunek, honor?

Gość a znacie moze takie
to opowiedz jakie to uczucie być szmatą?

Gość niebieskooki-blondas nl
((:o))

stwierdzil ze bardzo chcial mnie poznac w realu aczkolwiek miałam cholerne obawy no wiesz spotkanie z obcym nieznanym mi facetem?? ale było super troche pokazalam pogadalismy i pojechał teraz chce zrobic rewanż..moja kolezanka go zna i ja niedawno bzyknął ona mi powiedziała a sam tego nie powiedział :P powiedział ze traktowal ja jak siostre a tu nagle seks :P nieźle...dlatego to eliminuje go jako czlowieka w ktorym mogłabym sie zakochac

Ja bym nie mogła swojej drugiej połówce tego zrobić... za bardzo go kocham i szanuję... zresztą daję mi wszystko czego potrzebuje i nie szukam okazji :)

A koleżanki... tutaj akurat byłabym ostrożna. Może ona sobie na niego ostrzy pazurki i chce Cię zniechęcić? :) Jedz, przekonaj się... Mojego chyba też będę musiała namówić na jakiś wspólny weekend lub chociaż cały jeden dzień tylko dla nas :)

racja troche sie tym zraziłam no bo sory dziewczyna nie grzeszyła uroda a widocznie on miał chcicę i było mu chyba wszystko jedno takze zobaczymy on twierdzi ze nie ma zamiaru namawiac mnie na seks jego interesuje moje wnetrze....taaaa taki bajer :P ale napewno z nim pszaleje

Gość hahaaaaaaa
RENIA MASZ PECHA BO KOJARZĘ DANE Z PEWNEJ TRANSAKCJI NA ALLEGRO! Twoj maz się jutro lub pojutrze o wszystkim dowie! btw - jak jestescie takie madre, czemu po prostu nie odejdziecie? glupie kurwy.

Gość a znacie moze takie
haha, zdradzajace szmaty maja czelność kogos oceniac. taki koles, ktory bzyka wszystko co sie rusza to jedyne na co mozesz liczyc, bo nic soba nie reprezentujesz.

co do kolezanki to on jej powiedział ze nie nadaja sie na pare....... a ona sobie robiła nadzieje biedna ja nie mam takich mysli chce sie z nim dobrze pobawic i tyle :P

Gość hahaaaaaaa
szkoda mi męża, zasługuje na to zeby wiedziec

Gość Krystiana 25
Wkoncu jakis fajny topic.Umnie wyglada to tak,jestem z mezem w separacji,ale raz tak jak bysmy wrocili do siebie,potem znowu klotnie,a terazon znowu chce wrocic,w sumie to juz ja niechce go,ale zaproponowal mi cos,czego bez niego niedam rady sama zrobic,i ma mnie teraz w jakby w garsci.Ja od sporego czasu podkochuje sie w zajetym facecie,chyba z odwzajemnieniem,zobaczymy sie jak sie to rozkreci,jak narazie flirtujemy na czacie .

Gość januszek2222222222
zauwazcie, jak obie straszliwie klną. to musza byc jakies prostaczki. kobieta z klasa nigdy nie zdradzi.

Gość Renia jest spalona
Renia jest grubaskiem i ubiera sie w rozmiar L http://allegro.pl/item1052092491_1052092491.html Kupila odemnie na tej aukcji. Wystawiłam to jakis czas temu. Nie sadze aby zdradzała, marzy tylko aby jak ktoś dobrze wydupczył.

Gość wziuuumm
Renia jest spalona>napisz / zadzwoń do męża, koniecznie! wyslij mi adres, pojadę kurwea osobiscie! kopia topiku juz zrobiona:D

Gość pierrdolicie kurrwy
od rzeczy, ale jak jestescie takie w chuuj mądre to po kurrwę wprowadzono w KRO obowiązek wzajemnej wierności małżonków? już abstrahuję od religii bo pewnie o każdej macie zerowe pojęcie i potraficie pierrdolić teksty z Faktów i mitów albo Nie.

Też mi sztuka wklikać nicka w google i rżnąć głupa, że się o kimś coś wie. Niestety zmartwię Was - danych z allegro nie dostaniecie :D O ile to w ogóle jej nick, w co bardzo wątpię :o

To ja Krystiana,musialam dac taki nick bo ktos mnie specjalnie wyprzedzil,takze zostane Daniela. Szkoda Aquarel,ze juz idziesz

haha, nawet gra przegladarkowa sie zgadza :D Mam nadzieje, ze maz sie dowie i przełoży przez kolano ;)

Ja rozmawiam przez czat na facebooku,nie jakis czat randkowy.To moj stary dobry znajomy;-)

Gość hahaaaaaaa
aquarel, jak cos się jej sprzedawalo, to się ma jej adres, bo trzeba bylo ciuh na jakis adres wyslac:) i jak myslisz, czemu ona się teraz nie odzywa? spanikowala!

Gość hahaaaaaaa
ciuch*, literowka