Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wwwwwwwwwwwwwwwwwwwrrrrrrrrrrr

topik dla carrie

Polecane posty

Gość O_D
Dlaczego Jesteś Słodka? Tego nie wiem bo dla Mnie Jesteś tajemnicą a tajemnica jest słodka. A zdradzę Ci,że już wcześniej Cię lubiłem.....tylko,że wtedy chodziło o raczej to co piszesz na pewnym topiku. Wiedziałem,że jesteś oki:classic_cool: ale to kiedyś może napisze jeszcze....buziaki 4 You.

Gość O_D
Latte...zdziwilabyś się uwierz.:classic_cool:

Gość O_D
Miłość.....i fascynacja kimś,która to do Niej prowadzi:classic_cool:. Jak zobaczyłem fotkę to już wiedziałem,że to musisz być Ty. Ładna Jesteś i myślę,że jesteś bardzo bardzo fajna w ogóle:):):):)

neizly spam attack, to ile tych tematow juz bylo dzisiaj?:D

Gość O_D
Oki. Pokażę fotę. Jak tylko będę miał dostęp do swych osobistych zasobów. Spox. Adres zapamiętam. Boję się tylko,że się teraz posypią Ci na maila jakieś potworne zdjęcia że to niby ja. Teraz nie mogę wysłać ale spox. Tak wyśle,że będziesz wiedzieć....👄

Gość O_D
Lubię Carrie też bo jest wesoła. Wyluzowana. Fajnie pisze:classic_cool: ale z tym końskim to przesądzili. To pewnie jakiś pasztet rozsiewa tę plotkę:classic_cool::D

dobra dobra, skaczesz do gory z radosci, przyznaj sie!:P :classic_cool:

nie wiem, ale ja nie wysylam od tak pomaranczom zdjęc. przecież rownie dobrze, ja moge sobie cos takiego napisac i pozbierac wasze fotki :classic_cool:

Gość każda domowa biblioteczka
Carrie, czy masz imię rozpoczynające się na literę B? Tak się zastanawiam czy przypadkiem się nie znamy :P (ale zapewne to pomyłka...)

uwazaj carrie, ja dalam fotki to mnie jeden znajomy z reala rozpoznał :classic_cool:

Gość Tomek....
Husky idę na te "lody"to kiedy?

Gość O_D
A ja wcale nie chce foto. Już widziałem. I uważam,że faktycznie tu lepiej jest nie dawać nikomu tak normalnie. Ludzie potem se jaja robią:O Husky ma rację.

Gość O_D
Ja widziałem to czarno białe bardzo ładne:classic_cool: a co do zdjęć w ogóle np w tych stopkach tu ludzie tu czasem przeginają. Ktoś to potem bierze kopiuje przerabia. Eh...szkoda gadać.

serio teraz ide, bo rozpierdala mnie ten upał :o ide sie topic w wannie zimnej wody 🖐️

Gość Rum burrak..
A czy ktoś ma foto przerwy :classic_cool::D?