Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamana ; (

Jak zagadać?

Polecane posty

Gość Załamana ; (

Witam.Poznałam niedawno chłopaka. Jest ode mnie o rok starszy. Chciałam sie z nim juz spotkać , ale spanikowałam. Umawialiśmy sie na inne spotkania ale jakos nie wypaliły. Byliśmy umówieni na festyn i ja go widziałam, ale on był z kumplami i bałam sie podejśc. Myslałam ze mnie wyśmieje przy wszystkich. Gadamy czasem na gadu gadu, ale ja nawet wtedy nie wiem o czy m z nim gadać. Chciałabym dowiedzieć sie czy mu sie podobam, bo on mi podoba sie strasznie. Mieszka w tej samej wiosce co moja babcia. Czasem go widze gdy ją odwiedzam. Mam wrażenie ze on też na mnie patrzy , ale i tak nic sie nie dzieje. Bardzo uprzejmie prosze o odpowiedź .

Gość DDEEEEEE
TYTUL!

Gość wer2
pogadaj z nim o tym na ten temat i juz ;)

Gość Załamana ; (
Chodzi o to ze nie wiem o czym z nim gadać i czy nie jestem nachalna w stosunku do niego .

Gość zdesperowana trzydziecha
dziwna jesteś, gadasz z nim na gg, umawiacie się na festyn a potem tchórzysz bo on jest z kolegami ? żenada

Gość jeżeli masz więcej niż 12 lat
to współczuję tępoty. Jak nie, to luz nie przejmuj się, bo jeszcze ze 3 największe miłości po drodze będziesz mieć

Gość provokejszyn j@k nic...
jak go zobaczysz to powiedz: Ej ziomal ,what's up?

skoro rozmawiacie na gg to zakładam że się znacie skoro zaprosił Cię na festyn a potem udawał przed kumplami że cię nie widzi to znak że ma cie w nosie.... pewnie gada z tobą ot tak i nie jesteś jedyną

Nie wiem gdzie tutaj problem leży... Gadasz z nim na gg to jaki problem zapytać? Na gg łatwiej niż prosto w oczy...

Tylko ze nasze rozmowy wyglądają tak Hej co słychać? Nuda spoko a u cb? To samo Aha I to wszystko. I to zawsze ja zaczynam

Gość pawianka
Sorry ale olewa Cie :) gdyby mu zależało to sam by napisał.

no dokąłdnei olewa cię i wie że ty jesteś na niego napalona bo to zawsze ty inicjujesz kontakt gdyby mu zależało to podszedłby do ciebie na festynie