Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rusocapo

Mam tragiczne włosy! CO ROBIĆ?

Polecane posty

Gość rusocapo

Mam pewien problem, jeśli mogłybyście mi coś poradzić, to byłabym bardzo wdzięczna Dzisiaj byłam u fryzjera, ogólnie rozjaśniam włosy pasmkami co miesiąc. Cały czas miałam jednak ten sam odcień 'rozjaśniacza' Chciałam dzisiaj coś zmienić, robiąc sobie różne odcienie blondu i troche pasemek jasnego brązu. Zaznaczyłam fryzjerce, że chce, aby to był EWIDENTNY blond. Pokazała mi na palecie jakiś brąz, mówiąc 'on i tak wyjdzie jaśniejszy'. No to ja głupia blondynka przystałam na jej propozycję. Kiedy umyła mi już włosy doznałam szoku. Mokre były prawie czarne! Pomyslałam, że jak się je wyszuszy bedą całkiem fajne. W tej chwili mam włosy BRĄZOWE z mała ilościa blondu i prawie czarnych pasemek. Chciałam blond z brązowymi, a mam brąz z czarno blond. Wygladam strasznie. Nie wiem, co mam teraz zrobić. Myslałam, żeby samej spróbować potraktować włosy farbą z rozjaśniaczem, a jak wyjdą żółte, to zafarbuje na jasny brąz. Fryzjer niestety nie wchodzi w grę. Co mam zrobić???

Gość czy to prawda ze podczas
czekac. nos zwiazane, a po kilku myciach ten czarny sie wyplucze i bedzie ok, zreszta teraz jest takie slonce ze i tak Ci wypali te kudly.

Gość najgorsze co można
to spaprac samej jeszcze gorzej,nie radzę z własnego doświadczenia,myc często szamponem heden shoulders bo szybciej wypłukuje kolor tak mi powiedziała moja fryzjerka

sama nic nie rób, bo możesz narobić sobie jeszcze więcej problemów, odczekaj parę dni, wymyj parę razy, może Ci się trochę rozjaśnią te włosy, a jeżeli nadal Twoje włosy będą źle wyglądać to idź do innej fryzjerki, może ona coś zdziała

Gość Anq26
a fryzjerce nie mogłaś powiedziec ze ma poprawic?

Gość agniesia01
Jest coś takiego jak FEDERACJA KONSUMENTÓW. Skoro (nie mam pojęcia DLACZEGO) nie powiedziałaś nic fryzjerce, to radze przejscsie własnie tam i oni Ci poradzą jak wywalczyć swoje. Dodam, że za zepsutą trwałą dostałam odszkodowanie i darmową usługe naprawienia fryzury. Gra warta świeczki. A na nastepny raz troszke wiecej rozumu dziewczyno.