Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mieszkam w uk juz od 12mcy

skad wzial sie mit o pieknych polkach?

Polecane posty

hej hehhe zastanawiam sie skad wzial sie mit o tym ze polki to jedne z piekniejszych kobiet ktore mozna znalezc na zachodzie ale mieszkajac juz od roku w londynie doznaje szoku bo rozpoznaje polki owszem ale glownie po ich obwiesiowym wygladzie, twarzach, zero polotu elegancji,stylu,zadnych dodatkow zjebutane twarze bez usmiechu skad sie to w ogole wzielo ze polki na zachodzie to takie rozchwytywane pieknosci hahaha

Gość ponieważ jak polaczki
wyjeżdżały, to do niemiec, gdzie krowy ładniejsze od kobiet. Więc stwerdzili, że polki to najładniejsze na świecie (jako że byli za granicą - czyli światowcy). Baby jak usłyszały to zaczęły lody robić za darmo ze szczęścia i już tak zostało - nikt ich z błędu nie wyprowadzał.

ja mowie powaznie poira otworzyc oczy polki niestety nie wyrozniaja sie niczym na tle innych narodowocsi a jelsi jzu to nuda w ubiorze i twarzy

Przyznaje Ci racje. Czasami sobie mysle, ze niektore z nim wpasowaly sie w tlum i nie chce im sie starac, by o siebie zadbac. Nie mowie o kazdej, ale o wiekszosci z tych, ktore widzialam na ulicy. ps.pomaranczowe ratlerki - wasze posty w stosunku do mojej osoby mnie nie interesuja, dziekuje

Gość zakoc
To żaden mit. O tym, że Polki są najpiękniejsze mówi się tylko... uwaga, uwaga... w Polsce! W Rosji mówi się, że Rosjanki, we Włoszech, że Włoszki. Wiesz z jaką różnicą? Że Włoch czy tam Rosjanin zawsze się będzie upierał, że jego kobiety najładniejsze, a jedynie Polak wyśmieje swoje kobiety. Tak mamy ze wszystkim. Z górami, kobietami czy polityką. Wszystko wszędzie lepsze tylko nie to co polskie. Inne kraje zachwycają się sobą, a my zachwycamy się innymi. Żałosne, wiem. Cóż... Taki kraj.

gosialicious ... ... a jak pomaranczki beda Tobie prawily niespotykane komplementy, beda Ciebie wychwalaly, uswiadamialy jakim to skarbem jestem ... jesli beda Cie stawialy na piedestale, chylily przed Toba czola i Cie wielbily ... tez Cie to nie zainteresuje? ;)

Gość hsgkdhgdfsghldfkghldf
zakoc -BRAWO!

Gość hmmmmmMMnmmmmmm
Chociaz jestem kobieta to tez nie uwazam, ze Polki sa najpiekniejsze. Kazdy narod ma piekniejsze i gorsze kobiety. Owszem znajda sie bardzo ladne Polki ale w innych krajach tez sa.